Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Jäikö jokin
askarruttamaan?

avatar1

Miten jätän hakemuksen avoinna olevaan tehtävään?

Lidlissä avoinna olevat työtehtävät löytyvät Avoimet työpaikat -osiosta. Kutakin tehtävää haetaan painamalla työpaikkailmoituksessa olevaa linkkiä ja täyttämällä sähköinen hakulomake.

 

Voinko jättää avoimen hakemuksen?

Ikävä kyllä emme tällä hetkellä vastaanota avoimia hakemuksia.

Milloin rekrytointi uuteen Järvenpään jakelukeskukseen alkaa?

Emme vielä tiedä koska Järvenpään jakelukeskuksen toiminta käynnistetään, joten myöskään rekrytointien käynnistämisten aikataulusta ei ole vielä tehty suunnitelmaa. Tulemme ilmoittamaan avoimista tehtävistä Avoimet työpaikat -osiossa.

Minulla on ongelmia hakemuksen lähettämisen kanssa tai rekrytointiportaaliin sisäänkirjautuessa. Mitä teen?

Mikäli sinulla on ongelmia hakemuksen lähettämisen kanssa, lähetä selkeä kirjallinen kuvaus ongelmastasi kuvakaappausten kera sähköpostilla osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Millainen on hyvä hakemus?

Hyvä hakemus on selkeä ja tiettyyn työtehtävään kohdistettu. Hakemuksen perusteella saa selkeän kuvan työnhakijasta sekä tämän osaamisesta, työkokemuksesta ja koulutuksesta. Erotut joukosta tuomalla hakemuksessasi esille oman persoonasi. Haluamme kuulla motivaatiosi hakemaasi tehtävää ja Lidliä kohtaan, sekä mitä sinä toisit mukanasi Lidliin.

Palkkaatteko kesätyöntekijöitä?

Palkkaamme kesätyöntekijöitä myymälöihimme, jakelukeskuksiimme ja pääkonttorillemme. Hakuaika kesätöihin on tammi-helmikuussa ja Tutustu työelämään ja tienaa-harjoitteluun maaliskuussa.

 

Onko hakemukseni tullut perille?

Lähetämme jokaiselle työnhakijalle saapumisilmoituksen, joka toimii hakemuksen vastaanoton vahvistuksena. Saapumisilmoitus lähetetään noin viikon sisällä hakemuksen lähettämispäivästä hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi huolella.

Mikäli et ole saanut saapumisilmoitusta viikon sisällä hakemuksen lähettämispäivästä, pyydämme sinua tarkistamaan sähköpostisi roskapostin ja suodatinasetukset, sillä suodatin saattaa siirtää viestin sinne. Tämä vaikuttaa kaikkiin muihin kyseiseen rekrytointiin liittyviin viesteihin.

Tutkintoni on kesken, mutta hakulomaketta ei voi lähettää ellei ole lisännyt tutkinnon suorittamispäivää. Mitä teen?

Mikäli et ole suorittanut tutkintoa loppuun, voit täyttää tutkinnon suorituspäiväksi arvioidun päättymispäivän.

Milloin ilmoitatte, olenko saanut hakemani paikan?

Pyrimme ilmoittamaan hakijoille mahdollisimman pian tulivatko he valituiksi vai eivät, viimeistään kahden viikon sisällä haastattelusta.

Milloin ja miten kutsu työhaastatteluun tulee?

Haastattelukutsu tulee puhelimitse kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä. Ei kiitos-vastaus lähetetään sähköpostitse kuukauden sisällä. Kesätyöhakemusten käsittelyssä saattaa mennä hieman pidempään.

Lähetin jo hakemukseni. Voinko lisätä ansioluettelon tai muun liitteen jälkikäteen?

Ikävä kyllä tämä ei ole mahdollista. Voit täyttää hakemuksen kyseiseen tehtävään uudestaan.

Haluan perua hakemukseni, mitä teen?

Voit ilmoittaa hakemuksesi perumisen osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi.

Miten kauan säilytätte hakemuksia?

Arkistoimme hakemuksia kuusi kuukautta rekrytointiprosessin päättymisestä. Suosittelemme kuitenkin jättämään uuden hakemuksen kun sinua kiinnostava paikka aukeaa.

Miten työnhakijoiden tietoturva on varmistettu?

Käytämme antamiasi henkilötietoja vain rekrytointitarkoitukseen. Sukupuoli ei vaikuta rekrytointiin, vaan käytämme kysymystä ainoastaan tilastointiin. Tietoja käsitellään, säilytetään ja tuhotaan Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tietoja säilytetään kuusi kuukautta rekrytointiprosessin päättymisestä.