Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Apulaismyymäläpäällikkö, Espoo - Leppävaara (37,5 h/vko)

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Ratsukatu 3
02600 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokemus esihenkilötyöstä
Myymälä

Viitenumero

293288

Viimeinen hakupäivä

30.03.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Nyt olisi tarjolla vallan mielenkiintoinen esihenkilötehtävä kaupan alan ja asiakaspalvelun sydämessä! Meillä olisi Espoon Leppävaaran myymälässä apulaismyymäläpäällikön mentävä aukko ja nyt tarvitsisi enää löytää tekijä!

Apulaismyymäläpäällikkö vastaa myymälän toiminnasta, tunnuslukujen analysoinnista sekä yleisestä viihtyvyydestä yhdessä myymäläpäällikön kanssa. Henkilöstöpuolella apparin päätehtäviä ovat työntekijöiden kouluttaminen, kehittäminen ja kannustaminen. Tehtävä on vakituinen ja siitä maksetaan 2800–3400 euroa kuukaudessa.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Iloista asiakaspalveluasennetta – ei varmaan yllätä, että meidän päätehtävämme Lidlillä on pelastaa asiakkaidemme arki. 
  • Aiempaa esihenkilökokemusta ja innostunutta otetta johtamiseen – olet motivoitunut, määrätietoinen ja ymmärtäväinen johtaja.
  • Kykyä hahmottaa ja hallita suuria kokonaisuuksia – haluat ymmärtää ihmisten lisäksi tunnuslukuja, joiden avulla kehität myymälän toimintaa jatkuvasti.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä yhdessä mahtavan tiimin kanssa. 
  • Reilun palkkauksen – tuleva palkkasi on 2800–3400 euroa. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella ja tasa-arvoisella palkkausjärjestelmällä. 
  • Kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen; tuoreelle apparille tarjoamme jopa neljän kuukauden perehdytysjakson.
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja uusiin uramahdollisuuksiin – voit edetä myymäläpäällikön tai aluepäällikön tehtäviin.

Tule työkaveriksemme!

Me täällä odottelemme jo innolla. Jätä hakemuksesi viimeiseen hakupäivään mennessä.