Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Asiakasneuvoja, kesätyö

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Asiakaspalvelu

Viitenumero

279980

Viimeinen hakupäivä

01.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissämme aikanaan loiloteltiin. Ja niinhan se on, kesä on ihmisen parasta aikaa, ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Ja mikäs olisi parempaa kuin viettää kaunista kesäpäivää toimiston syövereissä, keräämässä sitä tuiki tärkeää työkokemusta.  

Nyt etsimme pääkonttorimme asiakaspalvelutiimiin neljää asiakasneuvojaa ajalle 1.5.–31.8.2023. Asiakaspalvelutiimi auttaa asiakkaitamme mitä monipuolisempien asioiden parissa puhelimitse, sähköpostitse sekä chatissa. Tiimi tekee myös tiivistä yhteistyötä myymälöiden ja tukiorganisaatioiden kanssa sekä on päivittäin yhteydessä niin kotimaisiin kuin ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin. Asiakasneuvojan tehtävässä saat siis kattavan käsityksen Lidlin toiminnasta, ja aspalaiset ovatkin syystä oikeita firmamme tietopankkeja! Tehtävä on osa-aikainen (30 h/vko), ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 9-19 välille.

Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Palkka tästä työstä on alkaen 1840€/kk, työkaverit ihan priimaa ja meidän toimistolla on iso aurinkoinen terassi taukoiluun.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Arvostamme tehtävään soveltuvaa työkokemusta – olet esimerkiksi jo päässyt näyttämään kyntesi asiakaspalvelutehtävissä. Lisäksi toivomme, että käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja hoidat asiakaspalvelutilanteet mallikkaasti sekä suomeksi että englanniksi. Asiakkaiden monipuoliset yhteydenotot takaavat, että tehtävässä riittää vauhtia ja muuttuvia tilanteita, joten myös ahkeraa, oma-aloitteista ja joustavaa asennetta tarvitaan. Jos myös tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi, eikä puhelimessa puhuminen ole mielestäsi ollenkaan hassumpi tapa tehdä töitä, tulet varmasti loistamaan asiakasneuvojana.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu, sillä mahdollistamme tasa-arvoisen palkkauksen yhdenmukaisella palkkausjärjestelmällä. Tarjoamme toki myös perusteellisen perehdytyksen, mahdollisuuden etätyöskentelyyn, upeat toimitilat Espoon Niittykummussa ja erinomaista kokemusta tulevaisuuden työlämää varten.

Tule työkaveriksemme!

Mukavan ja humoristisen työilmapiirin lisäksi tarjoamme tietysti osaavan tiimin tuen. Asiakasneuvoja työskentelee asiakaspalvelutiimissä, joka koostuu kymmenestä huipputyypistä. Yksi tulevista kollegoistasi on aspatiimissä 2019 aloittanut Oona, jolta kysyimme kokemuksia asiakasneuvojan tehtävästä: ”Palkitsevinta työssäni on ongelmien ratkominen. Se, että pystyn työlläni vaikuttamaan aidosti asiakkaittemme tyytyväisyyteen, tuo merkityksellisyyttä työarkeen. Asiakasneuvojana olen käytännössä kävelevä tietotoimisto – minun tulee työssäni pysyä kaikesta Lidlillä tapahtuvista asioista kartalla. Siksi luen mainoslehteä, somekanavia ja intraa ahkerasti. Uskomatonta, mutta totta: osaan lähes kaikkien yli 200 myymälämme myymälänumerot ulkoa.”

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.2.2023 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt toukokuun alussa ja olemaan kanssamme elokuun loppuun asti. Perehdytys tehtävään toteutetaan viihtyisällä Lidl Housellamme, minkä jälkeen työskentely onnistuu myös joustavasti etänä.  

Asiakaspalvelupäällikkö Ninni Ponkala (puh. 0401598744) vastaa ilomielin kysymyksiisi tiistaina 24.1. klo 13-14 ja keskiviikkona 1.2. klo 9-10.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.  

14-17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.