Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu

Compliance Specialist

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut

Legal & Compliance

Viitenumero

279036

Viimeinen hakupäivä

06.12.2022

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Haemme Legal & Compliance -osastollemme vastuuntuntoista joukkuepelaajaa huolehtimaan Lidl-konsernin kansainvälisen compliance-ohjelman täytäntöönpanosta Suomessa. Mikäli olet kaupan alasta kiinnostunut organisaattori ja sinustakin on tärkeää, että työnantajasi toiminta on aina kaikin puolin ”complianttia”, jatka lukemista!

Legal & Compliance -tiimi vastaa Lidl Suomen lakiasioista, yrityksemme tietosuojasta, vakuutuksista sekä compliance-kulttuurimme kehittämisestä, kouluttamisesta ja jalkauttamisesta yhdessä kansainvälisen organisaatiomme kanssa. Haluamme aina toimia lakien ja sisäisten ohjeidemme mukaisesti, joten on tärkeää, että henkilöstöämme koulutetaan ja tiedotetaan jatkuvasti näiden sisällöstä. Jotta voimme opastaa muita, meidän on seurattava tarkkaan, mitä lainsäädännössä ja yhteiskunnassa tapahtuu.

 

Compliance Specialistina työpäiväsi pitävät sisällään muun muassa eri projektien jalkauttamista, riskien systemaattista analystointia, monitorointia ja compliance järjestelmien käyttöä. Roolissa ennaltaehkäisy on tärkeässä osassa ja koulutat innostavasti sekä lisäät tietoisuutta compliance-teemoista koko henkilöstöllemme. Osana kansainvälistä konsernia raportoimme onnistumisistamme säännöllisesti Saksan pääkonttorin compliance-organisaatiolle. Näissä asioissa tarvitsemme panostasi ja roolissa pääsetkin verkostoitumaan laajasti Lidlin sisällä.

Tehtävä on kokoaikainen ja toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme toki mahdollisimman pikaista aloitusta.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet ehkä oikeustieteiden maisteri  tai sitten sinulla on jokin muu valmiuksia antava koulutus.
 • Olet jo kartuttanut osaamistasi compliance-asioiden parissa ja erityisesti ilahdumme, jos sinulta löytyy kokemusta compliance-ohjelmien jalkauttamisesta yrityksessä.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen osaamisesta on hyötyä, mutta pärjäät myös ilmankin.
 • Järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Sinulla on silmää myös yksityiskohdille ja organisoit työskentelyäsi tehokkaasti.
 • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja. Viestit vakuuttavasti ja verkostoidut innolla kollegoidesi kanssa, mikä auttaa merkittävästi organisaatioomme jalkautumisessa.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää.
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun kansainvälisessä ympäristössä. Useat toimihenkilöistämme ovat edenneet urallaan.
 • Iloisen ja asiantuntevan tiimin tuen, teemme vakavasti otettavia asioita iloisella asenteella.
 • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.
 • Henkilökohtaisen kummin, joka tukee sinua työsuhteesi alkuvaiheessa. Myös perehdytysvaiheen hoidamme tietysti huolella.
 • Mukavat työskentelytilat – eli kuntosali, iltapäivähedelmät ja kunnon työvälineet. Aika perusjuttuja, mutta Lidl House Espoon Niittykummussa on oikeasti mukava  paikka tehdä töitä. Tietysti meillä on myös liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Viihdymme kuitenkin säännöllisesti yhdessä lähityössä.

Tule työkaveriksemme!

Lakiosastollamme kahdeksanhenkisessä tiimissä vallitsee rento tekemisen meininki. Tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja lakiosastomme viihtyy toisinaan myös yhteisten aktiviteettien parissa, kuten melomassa tai minigolfaamassa! 

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 6.12.2022 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.