Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Försäljare, Närpes, sommarjobb

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Tegelbruksvägen 2
64230 Närpes

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

285769

Viimeinen hakupäivä

06.02.2023

Är du en ny Lidlian?

Kesä on kreisi, som en gång föreslogs i vår sång. Och så är det, sommaren är den bästa tiden för en person och varje sommardag kan vara den sista dagen på sommaren. Men nu är det så att vissa av oss måste (såklart) kunna jobba på sommaren också. Spargrisen kräver gödning, någon måste betala för dessa sommarutgifter och om inte annat, så säger släktingar att du ska åka dit redan för RIKTIGT ARBETE!

Och vi har dem. Sammanfattningsvis kan man säga följande om Lidl: vi är den typen av busig lillasyster i detaljhandeln som gör saker lite i sin egen stil. Vi älskar effektivitet, men arbetet görs med den berömda glimten i ögat. Men ingen lever av att känna sig ensam, låt oss lägga pengarna på disken. På Lidl betalar vi en högre lön än kollektivavtalet inom detaljhandeln. Exempel på sommarjobbare Essis lön är 1829€*per månad, läs i slutet av meddelandet vad Essis lön består av. Det finns cirka 20 timmars arbete per vecka, men högre timmar är också möjliga.

Det här är sådana saker vi vill ha från dig

Säljarens uppgifter innefattar att arbeta i kassan, upprätthålla renlighet i affären och hyllvaror. Ingen tidigare erfarenhet behövs, det viktigaste är attityden (som förresten på finska betyder att du är redo att lyssna på instruktioner, veta hur man ber om hjälp och i allmänhet ge mer positiva än negativa vibbar till arbetsgemenskapen). Dessutom är det viktigt att du vill göra fysiskt skiftarbete.

Det här erbjuder vi dig

Vår lön är rättvis: vi följer kollektivavtalet inom detaljhandeln, där lönen uppkommer enligt års erfarenhet. Dessutom läggs kvälls- och helgtillskott OCH ett separat Lidl-tillskott ovanpå. Dessutom erbjuder vi omfattande orientering, möjlighet att stanna och arbeta för oss även efter sommaren och de allra bästa arbetsvännerna.

Bli vår medarbetare!

Så kom och besök oss för sommaren! Eller så kanske du stannar, men du behöver inte!

 

*I löneexemplet ingår 30 arbetade timmar per vecka, 1 årlig TES-lön, 1,5% Lidl-tillägg och genomsnittliga arbetstidstillägg.

Vi uppmuntrar sommarjobbssökande i åldern 14-17 år att i första hand söka till arbetslivet Bekanta dig med arbetslivet och få sommarpraktik. Den betalda sommarpraktiken, som stöds av Finlands Handelsförbund och Serviceförbundet PAM, lämpar sig för grundskole- och gymnasieelever i åldern 14–17 år. En två veckors praktik är en bra första arbetslivserfarenhet inom detaljhandeln. Ansökningsprocessen för att lära känna arbetslivet och få sommarpraktik öppnar senare i vår och vi kommer att meddela det på våra karriärsidor.