Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Työntekijät tutustuvat Sportyfeel-tuotteisiin

Hankinnan assistentti, kesätyö

Hae nyt

Me Lidlillä tiedämme, että kukaan työntekijöistämme ei ole vain yhtä asiaa, emmehän mekään ole ainoastaan hyvä tai halpa. Meillä jokaisella on erilaisia vahvuuksia ja kaikki niistä eivät näy päällepäin. Kesätöissä Lidlillä pääsetkin käyttämään omia vahvuuksiasi sekä hankit roppakaupalla lisää taitoja. Ja tietysti tienaat hyvää liksaa ja saat uusia ystäviä, sehän se parasta kesäduunissa usein onkin.  

Hankintaosastomme kilpailuttaa, neuvottelee ja hankkii pääsääntöisesti kaikki yrityksemme käyttötavarat ja laitteet eli kaiken sen, mikä ei ole asiakkaillemme myytävänä, mutta mitä tarvitsemme jokapäiväisessä toiminnassamme.

Hankinnan assistenttina avustat hankinnan kollegoja tehtävissä, jotka koskettavat monipuolisesti yrityksemme eri osastoja. Tehtävässä pääset esimerkiksi ylläpitämään tuote- ja toimittajatietoja, tekemään tilauksia sekä hoitamaan vaihtelevia avustavia tehtäviä osastollamme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. laskuntarkastus sekä erilaisten tilastojen, raporttien ja asiakirjojen laatiminen.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Vähintään toisen asteen tutkintoa – etenkin kaupallisen alan koulutuksesta on hyötyä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa – halutessasi pääset käyttämään myös saksan kieltä
  • Hyviä tietojenkäsittelytaitoja – MS Office -ohjelmien käyttö luonnistuu sinulta vaivattomasti
  • Oma-aloitteellisuutta ja järjestelmällisyyttä – tartut toimeen positiivisella asenteella ja huomioit myös pienet yksityiskohdat

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät monipuoliset työtehtävät ja hauskat työkaverit
  • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
  • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
  • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi jatkuvasti kasvavan yrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
  • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen

Tule työkaveriksemme!

Hankinnan assistenttina pääset osaksi pääkonttorimme tehokasta ja ammattitaitoista hankintaosastoamme, joka vastaa kaikkien käyttötavaroidemme hankinnasta. Joten ei kun hakemusta tulemaan – emme malta odottaa, että saamme kuulla lisää sinusta ja vahvuuksistasi. Nyt saa kehuskella!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 31.1.2022 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja, joissa on huomioitu terveys- ja turvallisuusasiat. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Hankinnan Team Coordinator Annika Saaristo (puh. 040 574 5464) vastaa ilomielin kysymyksiisi keskiviikkona 19.1. klo 9-10 ja perjantaina 21.1. klo 12-13.

Sijanti

Pääkonttori Espoo {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kesätyö

Tehtävätaso

Kesätyöntekijä

Viimeinen hakupäivä

31.01.2022

Viitenumero

FI-014539