Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

HR-asiantuntija

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut
HR

Viitenumero

291635

Viimeinen hakupäivä

23.03.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Pääkonttorimme HR organisaatio ja transformaatio -yksikön neljän hengen asiantuntijajoukko vastaa lidliläisten HR-järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä, HR-tunnuslukujen ja raportoinnin strategisesta kehittämisestä sekä henkilöstösuunnittelusta. Tämä tuikitärkeä tiimi kulkee meillä sisäisesti nimellä HOT (HR Organisaatio ja transformaatio), ja nyt tämä tiimi on erityisen liekeissä, sillä etsinnässä on HR-digitalisaatiosta syttyvä asiantuntija uuteen rooliin. Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa, mutta työskentelet alun perehdytyksen jälkeen myös joustavasti etänä.

Asiantuntijana vastaat yhdessä tiimiläistesi kanssa HR-digitalisaation edistämisestä Lidl Suomessa. Tehtävässä olet vastuussa tiimisi kanssa lidliläisten työajanhallinnasta HR-järjestelmässämme sekä uudesta HR-tukimallista ja sen kehittämisestä. Toimit lisäksi HR-järjestelmätukena erityisesti myymälöidemme työajanhallintaan liittyvissä teemoissa. HR:n sisäisen yhteistyön lisäksi teet yhteistyötä myös muiden osastojen, kuten myynnin ja Saksan pääkonttorimme kanssa. Tehtävässä raportoit HR organisaatio ja transformaatio -yksikön päällikölle.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa – voit olla esimerkiksi tradenomi tai opiskellut kaupallista alaa.
 • HR-järjestelmäosaamista – arvostamme erityisesti SAP HCM -käyttökokemusta sekä MS Office -ohjelmien hyvää hallintaa.
 • Työkokemusta HR-tehtävistä muutaman vuoden ajalta. Ilahdumme erityisesti, jos sinulla on ymmärrystä HR-järjestelmistä ja HR-digitalisaatiosta.
 • Kykyä ymmärtää työehtosopimusta ja työlainsäädäntöä. Katsomme eduksi, jos kaupan alan työehtosopimus on sinulle entuudestaan tuttu.
 • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Yllättävät ja nopeaa reagointikykyä vaativat tilanteet eivät saa sinua hetkahtamaan, vaan sopeudut nopeasti ja kykenet organisoimaan toimintaa tehokkaasti.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ilahdumme myös saksan kielen osaamisesta, mutta pärjäät tehtävässä myös hyvin ilmankin.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 3400€/kk, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan.
 • Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työtehtäviä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset aidosti kehittämään HR-digitalisaatiota Lidlissä.
 • Mukavat kollegat – tiimimme on tunnettu hyvästä fiiliksestään ja huippukollegoistaan.
 • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.
 • Henkilökohtaisen kummin, joka tukee sinua työsuhteesi alkuvaiheessa. Myös perehdytysvaiheen hoidamme tietysti huolella.
 • Modernit työskentelytilat ja työkalut. Työskentelemme pääasiassa viihtyisässä ja modernissa pääkonttorissamme Espoossa tai etänä milloin mistäkin tarpeen mukaan.

Tule työkaveriksemme!

Pieni, mutta pippurinen tiimi odottaa innolla uutta tiimikaveria. Tiimi on alle vuoden vanha, joten pääset hyvin mukaan rakentamaan sujuvaa yhteistyötämme. Työskentelemme kohti yhteistä tavoitetta, muistaen aina työn ja vapaa-ajan tärkeän tasapainon. Huumori on myös vahvasti läsnä tiimissämme, meillä on rempseä ja hauska meininki.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 23.3.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

HR organisaatio ja transformaation päällikkö Lotta Lappalainen (puh. 040 141 7586) vastaa ilomielin kysymyksiisi tiistaina 14.3. klo 15-16 ja maanantaina 20.3. klo 9-10.