Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

HR Senior Consultant

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut
HR

Viitenumero

293105

Viimeinen hakupäivä

30.03.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Pääkonttorimme HR organisaatio ja transformaatio -yksikön neljän hengen asiantuntijajoukko vastaa lidliläisten HR-järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä, HR-tunnuslukujen ja raportoinnin strategisesta kehittämisestä sekä henkilöstösuunnittelusta. Tämä tuikitärkeä tiimimme kulkee meillä sisäisesti nimellä HOT, ja nyt tämä tiimi on erityisen liekeissä, sillä etsinnässä on HR-digitalisaatiosta syttyvä HR Senior Consultant.

HR Senior Consultant -roolissa vastaat yhdessä tiimiläistesi kanssa HR-digitalisaation edistämisestä Lidl Suomessa. Tehtävässä olet päävastuussa lidliläisten työajanhallinnasta ja toimit HR-järjestelmätukena erityisesti logistiikan ja tukitoimintojen työajanhallintaan liittyvissä teemoissa. Toimit yhteyshenkilönä IT-kollegoille koko SAP HCM -ympäristöön liittyen sekä tuet aktiivisesti toista ajanhallinnan asiantuntijaamme ja muita järjestelmäpääkäyttäjiä. HR:n sisäisen yhteistyön lisäksi teet yhteistyötä myös muiden osastojen, kuten myynnin ja Saksan pääkonttorimme kanssa. Tehtävässä raportoit HR organisaatio ja transformaatio -yksikön päällikölle.

Ja kukapa olisikaan parempi kertomaan millaista tässä tehtävässä työskentely tulee olemaan, kuin tehtävästä lähtevä henkilö itse. Annetaan siis pitkäaikaisen tiimiläisemme Hannan kertoa lisää:

”Parasta tässä tehtävässä on ehdottomasti ollut se, että olen saanut paljon vastuuta toimia itsenäisesti. Tätä ei tarvitse säikähtää, sillä perehdytys hoidetaan toki huolella, mutta oman työn jälki kyllä näkyy, ja se ilahduttaa päivittäin. Omien vastuiden ohella, olen tehnyt tiivistä yhteistyötä kansainvälisten kollegoiden kanssa. Oma osaaminen on syventynyt valtavasti ja haikeudella jätänkin nykyisen pestini. Tästä tulee jollekin mahtava työpaikka.”

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa, mutta työskentelet alun perehdytyksen jälkeen myös joustavasti etänä.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Toivomme vähintään viiden vuoden työkokemusta HR-järjestelmistä ja HR-digitalisaatiosta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai opiskellut kaupallista alaa.  
  • SAP HCM -ajanhallintamoduulin osaamista ja kykyä johtaa HR-järjestelmäprojekteja. Tehtävässä määrittelet, tilaat, testaat ja läpiviet erilaisia ajanhallinnan muutoksia. Sinulta löytyy kykyä ymmärtää työehtosopimusta ja työaikalainsäädäntöä. Katsomme eduksi, jos kaupan alan työehtosopimus on sinulle entuudestaan tuttu.
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Yllättävät ja nopeaa reagointikykyä vaativat tilanteet eivät saa sinua hetkahtamaan, sillä niitä tunnetusti järjestelmien parissa riittää. Sopeudut nopeasti uusiin tilanteisiin ja kykenet organisoimaan toimintaasi tehokkaasti.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ilahdumme myös saksan kielen osaamisesta, mutta pärjäät tehtävässä hyvin ilmankin.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

•    Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 4400 €/kk, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan.
•    Lidl on suuri ja kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa roppakaupalla erilaisia sprinttejä, polkuja, maratoneja ja (ulkomaan)matkoja. Voimme vakuuttaa, että meillä saat kaikki kookkaan yhtiön positiiviset puolet. Perehdytyksesi tulee olemaan perinpohjainen, ja joka vuosi käymme kunnolla läpi sinun toiveesi ammatilliseen kasvamiseen.  
•    Perusasiat ovat meillä kunnossa: viihtyisä toimisto, kuntosali, etätyöt ja e-passi. Kumppanuusedut, ilmaiset kahvit, välipalahedelmät ja vauvapakkaukset. Saat olla yhteisöllinen tai omissa oloissasi, mutta teemme kaikkemme, että tulet viihtymään.   
•    Pääset aidosti kehittämään HR-digitalisaatiota Lidlissä. Työ on merkityksellistä, sillä osaamisellasi varmistamme, että muiden lidliläisten työarki pyörii ja ajanhallinta on kunnossa. Pääset ottamaan kanssamme suuria ja pieniä harppauksia kohti kehittyneempää tulevaisuutta.

 

Tule työkaveriksemme!

Pieni, mutta pippurinen tiimi odottaa innolla uutta tiimikaveria. Työskentelemme kohti yhteistä tavoitetta, muistaen aina työn ja vapaa-ajan tärkeän tasapainon. Huumori on myös vahvasti läsnä tiimissämme. Meillä on rempseä ja hauska meininki.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 30.3.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

HR organisaatio ja transformaation päällikkö Lotta Lappalainen (puh. 040 141 7586) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 24.3. klo 15-16 ja maanantaina 27.3. klo 9-10.