Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kampanja-asiantuntija

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut
Myynti

Viitenumero

290874

Viimeinen hakupäivä

23.03.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Etsimme nyt dataa rakastavaa kampanja-asiantuntijaa vahvistamaan kuuden hengen kampanjoinnin Non Food -tiimiämme! Kampanjoinnin osastommme huolehtii Lidlin kampanjatuotteiden koko elinkaaresta: kampanjasuunnittelusta, hinnoittelusta ja tulosten analysoinnista. Tehtävä on vakituinen ja työskentelypaikkana toimii viihtyisä pääkonttorimme Espoon Niittykummussa.

Kampanja-asiantuntijana sinulla on silmää ja kiinnostusta käyttötavaroita ja niitä koskevaa dataa kohtaan. Vastuullasi on prosessien ja analyysien kehittäminen, tunnuslukuseuranta sekä kampanjoiden liikevaihto- ja tulosorientoitunut suunnittelu. Käytännössä työskentelet tunnuslukujen parissa, suunnittelet parhaita tarjouskokonaisuuksia ja vastaat osaltasi tuotetilauksista, joilla yllättämme asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Toimintaympäristössämme on paljon muuttuvia tekijöitä, joten nopeatempoisuus, ratkaisukeskeisyys ja sopeutuminen uusiin tilanteisiin on sinulle luontaista. Teet myös päivittäin yhteistyötä organisaatiomme eri osastojen kanssa. Lisäksi olet tarvittaessa yhteydessä kansainvälisiin kollegoihimme sekä emoyhtiöömme Saksaan. Seuraat markkinaa aktiivisesti, jotta kamppiksemme pysyvät aallon harjalla – tai no, mehän haluamme olla luomassa niitä trendejä. Työnkuvaa muokataan valittavan henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

•    Relevanttia työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Ilahdumme, jos sinulta löytyy työkokemusta päivittäistavarakaupan alalta. Tehtävässä kaupallisesta koulutuksesta on hyötyä, mutta meille on tärkeintä aikaisempi työkokemuksesi.
•    Hyviä tietojenkäsittelytaitoja. Erityisesti erinomaiset Excel ja Power Point -taidot pääsevät tässä tehtävässä edukseen, ja toivomme sinun omaksuvan nopeasti myös uusia tietojärjestelmiä.
•    Kaupallista ja tuloshakuista ajattelutapaa. Pystyt yhdistämään ja analysoimaan eri lähteistä tulevaa dataa sekä esittelemään sen muille sidosryhmille vakuuttavasti.
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan osaaminen on iso etu päivittäisessä työssäsi.
•    Hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Työskentelet läpi organisaation ja osastorajojen innostavasti.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

•    Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 4100€/kk, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan.
•    Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää.
•    Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.
•    Henkilökohtaisen kummin, joka tukee sinua työsuhteesi alkuvaiheessa. Myös perehdytysvaiheen hoidamme tietysti huolella.
•    Mukavat työskentelytilat – eli kuntosali, iltapäivähedelmät ja kunnon työvälineet. Aika perusjuttuja, mutta Lidl House Espoon Niittykummussa on oikeasti mukava  paikka tehdä töitä. Tietysti meillä on myös liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Viihdymme kuitenkin säännöllisesti yhdessä lähityössä.

Tule työkaveriksemme!

Kampanja-asiantuntijana pääset mukaan työskentelemään Suomen puhutuimpien tuotteiden parissa sekä vastaamaan siitä, että asiakkaamme yllätetään erillaisilla huippukamppiksilla. Arvostamme tiimissämme avointa ja itsenäistä työotetta, mutta ymmärrämme myös tiimin voiman.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 23.3.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kampanjapäällikkö Merja Salenius (+358403537654) vastaa mielellään kysymyksiisi perjantaina 17.3. klo 14-15 ja keskiviikkona 22.3. klo 9-10.