Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kampanja-assistentti, kesätyö

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Tavaranhallinta

Viitenumero

280907

Viimeinen hakupäivä

01.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissämme aikanaan loiloteltiin. Ja niinhan se on, kesä on ihmisen parasta aikaa, ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Ja mikäs olisi parempaa kuin viettää kaunista kesäpäivää toimiston syövereissä, keräämässä sitä tuiki tärkeää työkokemusta.

Nyt etsimme pääkonttorimme tavaranhallinnan osastolle kampanja-assistenttia ajalle 1.5.-30.9.2023. Pääkonttorimme tavaranhallintaosasto optimoi keskitetysti tavaran kulkuun liittyviä prosesseja jakelukeskuksista myymälöihin ja sieltä asiakkaille sekä vastaa tilanhallinnasta ja tuotesijoittelusta. Kampanja-assistenttina tuet ja avustat tavaranhallinnan osastoa päivittäisessä työssä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kampanjoinnin tavaravirtoihin ja tilanhallintaan liittyvissä prosesseissa avustaminen sekä seuranta-analyysien ja raportoinnin parissa työskentely.

Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Palkka tästä työstä on alkaen 2300€, työkaverit ihan priimaa ja meidän toimistolla on iso aurinkoinen terassi taukoiluun.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Ilahdumme, jos sinulla on kykyä omaksua erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä nopeasti, käytät sujuvasti exceliä ja työskentelet mielelläsi rutiinien ja numeroiden parissa. Lisäksi arvostamme Supply chain management -opintoja sekä aiempaa työkokemusta kaupalliselta alalta tai tavaranhallinnan prosessien parista. Muun muassa tiimin sisäiset palaverit ovat englanniksi, joten tehtävässä pääset hyödyntämään myös kielitaitoasi. Lisäksi hyvät ajankäytönhallinnan taidot, tiimityötaidot ja tarkka työote takaavat, että tulet loistamaan kampanja-assistentin tehtävässä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu, sillä mahdollistamme tasa-arvoisen palkkauksen yhdenmukaisella palkkausjärjestelmällä. Tarjoamme toki myös perusteellisen perehdytyksen, mahdollisuuden etätyöskentelyyn, upeat toimitilat Espoon Niittykummussa ja erinomaista kokemusta tulevaisuuden työlämää varten.

Tule työkaveriksemme!

Kampanja-assistenttina työskentelet tavaranhallinnan osastolla kahdessa eri kampanjatiimissä, joissa vastataan eri tuoteryhmistä. Molemmat tiimimme koostuvat neljästä huipputyypistä, eli saat kahdeksan ammattitaitoista kollegaa. Tekemistä riittää myös kesällä, mutta ei koskaan niin paljoa, että ei muutamaa vitsiä ehdittäisi heittää – huumori ja avoin kommunikaatio onkin työyhteisömme salaisuus.
 
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.2.2023 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt viimeistään toukokuun alussa ja olemaan kanssamme syyskuun loppuun asti. Työt voi aloittaa myös jo huhtikuun puolivälissä, ja syyskuussa voit työskennellä tarvittaessa osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella.

Kampanjapäällikkömme Sami Lempinen ja Cristina Popa (puh. +358 40 1590 508) vastaavat ilomielin kysymyksiisi suomeksi tai englanniksi perjantaina 13.1. klo 12-13 ja torstaina 19.1. klo 9-10.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja. Molemmat haastatteluvaiheet toteutetaan englanniksi. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.  

14-17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.