Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kampanjoinnin assistentti

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myynti

Viitenumero

285936

Viimeinen hakupäivä

02.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Haemme kampanjoinnin osastollemme määräaikaista assistenttia vahvistamaan tiimiämme. Mikäli inspiroidut kaupan alan trendeistä ja olet organisointikykyinen tiimipelaaja, jatka lukemista!

Kampanjoinnin osastomme vastaa viikoittaisten tarjous-, erä-, teema- ja sesonkituotteidemme suunnittelusta ja toteutuksesta. Osasto huolehtii kampanjatuotteiden koko elinkaaresta: kampanjasuunnittelusta, hinnoittelusta ja myyntien seurannasta ja analysoinnista. Osastomme työnjälki näkyy esimerkiksi viikoittaisessa suoramainoslehdessä.

Tässä mielenkiintoisessa ja nopeatempoisessa tehtävässä toimit kampanjointiosaston assistenttina ja asiantuntijoidemme kokonaisvaltaisena tukena. Tehtäviisi kuuluvat viikoittaiset rutiinit, kuten tuotetietojen ylläpito ja tarkistaminen järjestelmässä, raportointi sekä yhteydenpito kampanjoihin liittyvissä asioissa tärkeimpiin ulkomaisiin sidosryhmiin. Teet esimerkiksi päivittäistä yhteistyötä mm. tavaranhallinta- ja markkinointiosastomme kanssa, ja olet tarvittaessa yhteydessä kansainvälisiin tavarantoimittajiin sekä emoyhtiöömme Saksaan.

Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä 1.3.2023. Tehtävän määräaikaisuus on vuoden mittainen.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – olet opiskellut esimerkiksi kaupallista alaa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito on iso plussa, mutta pärjäät tehtävässä myös ilmankin.
  • Reipasta otetta työtehtävien hoitoon sekä oma-aloitteisuutta. Olet tunnettu tarkasta ja järjestelmällisestä työskentelyotteestasi ja tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi.
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja. Erityisesti Excelin käyttö luonnistuu sinulta vaivattomasti ja uusien järjestelmien käytön oppiminen on mieluisaa.
     

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää.
  • Ympärillesi huipputiimin ja matkallesi tueksi henkilökohtaisen kummin.
  • Mukavat työskentelytilat – eli kuntosali, iltapäivähedelmät ja kunnon työvälineet. Aika perusjuttuja, mutta Lidl House Espoon Niittykummussa on oikeasti mukava paikka tehdä töitä. Tietysti meillä on myös liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Viihdymme kuitenkin säännöllisesti yhdessä lähityössä.
  • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.

Tule työkaveriksemme!

Kampanjoinnin assistenttina pääset mukaan erilaisten ruokatrendien ja -kulttuurien maailmaan ja työskentelemään Suomen puhutuimpien tuotteiden parissa. Osastollamme huumori kukkii ja nauru raikaa kiireisinäkin työpäivinä. Työnteon lomassa meitä puhututtavat muun muassa realitysarjojen viimeisimmät juonenkäänteet ja työpäivien jälkeen saatamme päästellä höyryjä porukalla konttorin kuntosalilla.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 2.2.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kampanjoinnin osastopäällikkö Laura Karinen vastaa mielellään kysymyksiisi maanantaina 30.1. klo. 12-13.00 tai 15-16.00.