Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu Kirjaudu Kirjanmerkki
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Myyjä asettelee paistopistetuotteita

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelma Tampere, Riihimäki ja Hämeenlinna

Hae nyt

Oletko kiinnostunut kaupan alasta ja esimiestyöstä? Haluatko kasvaa myymäläesimieheksi yhdistämällä työskentelyn ja opinnot? Kiinnostavatko sinua hyvät etenemismahdollisuudet? Mahtavaa, sopisit täydellisesti Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelmaamme!

Kasva myymäläesimieheksi on puolentoista vuoden pituinen koulutusohjelma, jonka aikana pääset perehtymään yritykseemme ja kehittymään esimieheksi. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Mercuria Kauppaoppilaitoksen kanssa. Saat kattavan koulutuksen kaupan alalle ja esimiestyöhön, sillä ohjelman aikana suoritat osan liiketoiminnan ammattitutkinnosta sekä lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Pääset kasvattamaan osaamistasi vähitellen koulutusohjelman aikana, ja ohjelman jälkeen työllistyt vuoropäällikön tehtävään.

Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelman rakenne

Ohjelman aikana työskentelet vähintään kahdessa eri myymälässä ja osallistut yhdeksääntoista Mercurian järjestämään lähiopetuspäivään. Puolet lähipäivistä järjestetään etänä ja puolet Mercurian tiloissa Vantaalla. Mahdolliset matka- ja majoituskulut katetaan osallistujille.

Ohjelma rakentuu seuraavalla tavalla:

 • Perehdytysjakso (noin 4 kuukautta): Ohjelman alussa  pääset tutustumaan yritykseemme ja saat kattavan perehdytyksen myymälätyöskentelyyn. Pääset työskentelemään itsenäisesti kaikissa myyjän tehtävissä, joihin kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, hyllytys ja myymälän siisteydestä huolehtiminen.

  Myyjä-vaiheessa opiskelet lähipäivillä mm. seuraavia teemoja: kaupan alan vastuullisuus ja digitalisaatio, asiakaspalvelu ja myyntityö, kaupan logistiikka, toimitusketjut ja valikoimien muodostuminen. Samalla suoritat Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnonosan nimeltä ”Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen”.
   
 • Syventävä jakso (noin 12 kuukautta): Syventävässä jaksossa pääset perehtymään myymälän esimiestyöhön työskentelemällä vuoropäällikön tehtävissä.

  Vuoropäällikkö-vaiheessa laajennat osaamistasi esimiestyön teoriasta ja suoritat Lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Lähipäivien teemoina mm. esimiehen rooli, vastuut ja velvollisuudet, vuorovaikutus ja viestintä, esimies ja tiimi tuloksentekijöinä, asiakassuhteiden hoito sekä ohjaaminen ja perehdyttäminen.


Lähipäivillä on myös Lidlin omia puhujia, joten luvassa on mielenkiintoinen oppimatka kansainvälisen kauppaketjun toimintaan!

Tutustu koulutusohjelmaan tarkemmin täällä.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Vähintään toisen asteen koulutusta – olet suorittanut ylioppilas- tai ammattitutkinnon
 • Muutaman vuoden työkokemusta – sekä kiinnostusta kaupan alaa kohtaan
 • Kiinnostusta esimiestyötä kohtaan – sinulla ei tarvitse olla aiempaa esimieskokemusta, meillä kasvat nopeasti esimiestyön ammattilaiseksi
 • Vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä iloista asiakaspalveluasennetta – sinulla on lämmin sydän ja hyvä sosiaalinen pelisilmä
 • Valmiutta oppia ja kehittyä – intensiivisen koulutuksen myötä osaamisesi kasvaa rytinällä, mutta opinnot vaativat sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä ottaa itseään niskasta kiinni
 • Paineensietokykyä – saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi ja tukea esimieheltäsi, mutta epävarmuutta uusissa haasteissa täytyy myös oppia sietämään
 • Intoa tarttua myymälän monipuolisiin, ajoittain fyysisiinkin työtehtäviin – oletko valmis kuntotreeniin?

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Esimieskoulutuksen, lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja hyvät etenemismahdollisuudet – tällaisia tilaisuuksia on harvoin tarjolla!
 • Vaativia, itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää
 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme reilun palkan tekemästäsi työstä
 • Reilun ja vakaan työnantajan – pidämme työntekijöistämme huolta tarjoamalla mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä tuoreille vanhemmille vauvapakkauksen
 • Osaavan tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen – käytämme vuosittain 2 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen


Kasva myymäläesimieheksi -koulutusohjelma on palkallinen ja alkaa 17.5.2021. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Ohjelman jälkeen sijoitut Tampereelle, Hämeenlinnaan tai Riihimäelle myymälään vuoropäälliköksi.

Tule työkaveriksemme!

Hae ohjelmaan 11.3.2021 mennessä täyttämällä sähköinen työnhakulomake osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si. Rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostilla jo hakuaikana tai viimeistään heti hakuajan päätyttyä.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Koulutuspäällikkömme Suvi Niskanen (puh. 050 411 2909) vastaa ilomielin kysymyksiisi 9.3 kello 10-11.

Lisäksi pidämme infotilaisuuden kiinnostuneille 8.3.2021 klo 16-17. Tilaisuus pidetään etänä Teamsin kautta. Pääset osallistumaan tilaisuuteen tästä linkistä.

Sijanti

Tampereen alue {amount} km päässä

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Trainee

Viimeinen hakupäivä

11.03.2021

Viitenumero

FI-013639

Meidän Lidl

Faktat pöytään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

yli 180 myymälää

Hangosta Sodankylään

20–30 työntekijää

töissä yhdessä myymälässä

Myyjä kassalla

Onnelliset lidliläiset

76% viihtyy työssään

15 000 askelta

myyjälle työpäivän aikana