Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Kesäreportteri, kesätyö

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Projektinhallinta

Viitenumero

283091

Viimeinen hakupäivä

01.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissämme aikanaan loiloteltiin. Ja niinhan se on, kesä on ihmisen parasta aikaa, ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Ja mikäs olisi parempaa kuin viettää kaunista kesäpäivää toimiston syövereissä, keräämässä sitä tuiki tärkeää työkokemusta.  

Etsimme nyt pääkonttorimme viestintäosastolle kesäreportteria ajalle 1.5.–31.8.2023. Viestintäosastolla hoidetaan yrityksemme mediasuhteita ja näkyvyyttä. Viestintä seuraa, mitä yrityksestä julkisuudessa puhutaan ja kirjoitetaan, vastaa toimittajien kysymyksiin, tuottaa sisältöjä eri kanaviin sekä järjestää pressejä ja yritysvierailuita. Lisäksi osastolla huolehditaan sisäisestä viestinnästä. Kesäreportterina tuet tiimiä monipuolisesti sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän tehtävissä.

Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Palkka kesäreportterin työstä on 2700€/kk, työkaverit ihan priimaa ja meidän toimistolla on iso aurinkoinen terassi taukoiluun.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on sopivaa koulutustaustaa – olet ehkä juuri valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva toimittaja tai viestijä. Lisäksi arvostamme työ- tai harjoittelukokemusta yritysviestinnästä sekä suomalaisen mediakentän tuntemista. Myös hyvä viestintäosaaminen on tehtävässä valttikorttisi, eli toivomme, että tuotat sujuvasti tekstiä, osaat käsitellä kuvia ja tunnet somekanavien salat. Saksan taito nähdään lisäetuna, mutta myös suomella ja englannilla pärjäät tehtävässä hyvin.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu, sillä mahdollistamme tasa-arvoisen palkkauksen yhdenmukaisella palkkausjärjestelmällä. Tarjoamme toki myös perusteellisen perehdytyksen, mahdollisuuden etätyöskentelyyn, upeat toimitilat Espoon Niittykummussa ja erinomaista kokemusta tulevaisuuden työlämää varten.

Tule työkaveriksemme!

Kesäreportterina pääset osaksi tehokasta ja ammattitaitoista seitsemän hengen viestintäosastoamme, joka vastaa yhden Suomen puhutuimman brändin viestinnästä. Tekemistä riittää myös kesällä, mutta ei koskaan niin paljoa, että ei muutamaa vitsiä ehdittäisi heittää. Perehdytys kesäreportterin tehtävään toteutetaan viihtyisällä Lidl Housellamme, minkä jälkeen työskentely onnistuu myös joustavasti etänä.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.2.2023 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Toivomme, että pystyt aloittamaan työt toukokuun alussa ja olemaan kanssamme elokuun loppuun asti.

Viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikonen (puh. 040 652 9422) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 13.1. klo 14.30 - 15.30 ja perjantaina 27.1. klo 9.00 - 10.00.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.  

14-17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.