Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Työntekijät tutustuvat Sportyfeel-tuotteisiin

Kiinteistöosaston projektityöntekijä, kesätyö

Hae nyt

Me Lidlillä tiedämme, että kukaan työntekijä ei ole vain yhtä asiaa, emmehän mekään ole hyvä TAI halpa. Meillä jokaisella on erilaisia vahvuuksia ja kaikki niistä eivät näy päällepäin. Kesätöissä Lidlillä pääsetkin käyttämään omia vahvuuksiasi sekä hankit roppakaupalla lisää taitoja. Ja tietysti tienaat hyvää liksaa ja saat uusia ystäviä, sehän se parasta kesäduunissa usein onkin.  

Kiinteistöosaston kesätyöntekijänä tuet ja avustat pääkonttorin kiinteistöosastoa heidän päivittäisessä työssään. Osasto vastaa myymälä- ja jakelukeskusrakentamisen sekä ylläpidon ohjeistamisesta. Päätehtäväsi kesän aikana on Lidl Suomen myymäläkannan dokumentoinnin hallinta. Tämä pitää sisällään mm. suunnitelmien ja asiakirjojen keräämistä, tallentamista ja hallintaa, suunnitelmien tulkintaa, tiedon hankintaa sekä dokumentointiin liittyvien ohjeistuksien laadintaa. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa, upeissa, uusissa tiloissa, mukavien ja kokeneiden kollegoiden keskellä.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Ilahdumme, jos olet opiskellut esim. rakennus-, talotekniikka- tai kiinteistö-alaa tai sinulla on takataskussasi kokemusta kaupan alalla työskentelystä. Näistä on ehdottomasti apua mutta muista, että asenne sekä kiinnostuneisuus työtä kohtaan kuitenkin ratkaisevat. Me perehdytämme sinut kyllä uusiin tehtäviisi.
  • Kiinnostusta työskennellä erilaisten tietojärjestelmien parissa sillä näiden maailmassa tulet viettämään paaaljon aikaa!
  • Pidät työssäsi paljon yhteyttä kiinteistötoimistoihin sekä kansainväliseen rakentamisosastoomme Saksassa, joten suomen ja englannin kielen taito on tässä tehtävässä must; saksan kielen osaamisesta on toki myös apua.
  • Ja sitten ne perusräpit, jotka kyllä usein tekevät hyvän työntekijän: tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, sisukasta asennetta ja iloista mieltä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että myös tai oikeastaan varsinkin kesätyöntekijämme pääsevät mukaan työporukkaan. Perehdytämme ja koulutamme kesätyöntekijät huolella ja meille saa tulla oppimaan ja ihmettelemään. Toimit tiimissämme tasavertaisena kollegana, et kahvin keittäjänä ellet sitten satu juuri sille tuulelle.

Olemme vastuullinen ja rohkea yritys, joka on tunnettu erityisen pitkistä työuristaan. Tarjoamme sinulle siis huikean kivan kesätyökokemuksen, josta on varmaa hyötyä myös jatkossa. Kesän jälkeen käymme yhdessä läpi sinun vahvuutesi ja neuvomme, miten sanoittaa meillä opittuja taitoja myös jatkossa.  

Tule työkaveriksemme!

Kesän aikana tulet siis tapaamaan mukavia ihmisiä ja oppimaan jotain uutta sekä meistä että itsestäsi. Ei siis muuta kun hakemusta tulemaan, emme malta odottaa, että saamme kuulla lisää sinusta ja vahvuuksistasi. Nyt saa kehuskella!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeiseen hakupäivään mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Rakentamisen team leader Ossi Jarmas (puh. 040 357 2675) vastaa ilomielin kysymyksiisi 20.01.2022 ja 28.1.2022 klo 14–16.

Hakuprosessin eteneminen

Kesätyönhakijoiden rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti omaa mailiasi.

Vastaanotamme vuosittain ilahduttavan suuren määrän kesätyöhakemuksia. Olemme kaikkiin kesätyönhakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä mutta olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa omasta hakuprosessistasi. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille viimeistään kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. 

Sijanti

Pääkonttori Espoo {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kesätyö

Tehtävätaso

Kesätyöntekijä

Viimeinen hakupäivä

31.01.2022

Viitenumero

FI-014546