Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Laadunvalvonta-assistentti, kesätyö

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Laadunvalvonta

Viitenumero

280894

Viimeinen hakupäivä

01.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissämme aikanaan loiloteltiin. Ja niinhan se on, kesä on ihmisen parasta aikaa, ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Ja mikäs olisi parempaa kuin viettää kaunista kesäpäivää toimiston syövereissä, keräämässä sitä tuiki tärkeää työkokemusta.   

Nyt etsimme pääkonttorimme laaduvalvontaosastolle laadunvalvonta-assistenttia ajalle 2.5. – 31.8.2023. Laadunvalvontaosastomme varmistaa tuotteidemme korkean laadun erilaisilla tutkimuksilla ja analyyseilla sekä testaamalla tuotteita koekeittiössä. Asiakaspalautetiimissä vastaamme asiakkaiden reklamaatioihin ja kiperiin kysymyksiin yhteistyössä tuotteen valmistajan sekä asiakaspalvelun kanssa. Laadunvalvonta-assistenttina pääasiallisin työtehtäväsi on asiakasreklamaatioiden käsittely sähköpostitse elintarvikkeiden ja käyttötavaraoiden osalta. Avustat myös tarvittaessa aistinvaraisten arviointitilaisuuksien järjestämisessä ja tuet muita työntekijöitämme erilaisissa tuotteiden laadunvalvontaan liittyvissä tehtävissä. Teet yhteistyötä tavarantoimittajien sekä muun organisaatiomme kanssa.

Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Palkka tästä työstä on 2700e/kk, työkaverit ihan priimaa ja meidän toimistolla on iso aurinkoinen terassi taukoiluun.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja ilahdumme erityisesti, jos elintarvikealan opintosi ovat loppusuoralla. Yhteydenottoihin vastatessa pääset päivittäin käyttämään suomen lisäksi englantia, ja myös saksan kielen taidosta on etua. Kokemuksella voimme sanoa, että tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja itsenäinen tyyppi, jolle ihmisten kanssa työskentely on lähellä sydäntä ja joka säteilee kesäauringon lailla positiivista energiaa.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu, sillä mahdollistamme tasa-arvoisen palkkauksen yhdenmukaisella palkkausjärjestelmällä. Tarjoamme toki myös perusteellisen perehdytyksen, mahdollisuuden etätyöskentelyyn, upeat toimitilat Espoon Niittykummussa ja erinomaista kokemusta tulevaisuuden työlämää varten.  

Tule työkaveriksemme!

Laadunvalvonta-assistenttina pääset osaksi yhdeksän henkistä sensoriikka- ja asiakaspalautetiimiämme. Tiimistä löytyy sekä kokeneempia, että tuoreempia lidliläisiä. Tiimissä on hyvä positiivinen energia, tykkäämme työstämme ja kahvitauoilla huumori kukkii. Toivomme löytävämme kesäksi laatuyksilön, joka viihtyy monipuolisten tehtävien parissa ja on mukana varmistamassa, että olemme jatkossakin asiakkaiden ykkösvalinta.

Jos haluat päästä viettämään laadukasta kesää hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.2.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Laadunvalvonnan team leader Miia Kangas (puh. +358 9 23456 854) vastaa ilomielin kysymyksiisi maanantaina 16.1.2023 klo 14.00 – 15.00 ja perjantaina 27.1.2023 klo 12.00 – 14.00.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.

14-17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.