Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu

Markkinoinnin harjoittelija, Events & Online -tiimi

Hae nyt
Työntekijät tutustuvat Sportyfeel-tuotteisiin

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Opiskelija

Markkinointi

Viitenumero

250102

Viimeinen hakupäivä

06.10.2022

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Oletko luova ja kekseliäs tyyppi ja haluat päästä ottamaan uusia oppeja markkinoinnin parissa? Kiinnostaako sinua tapahtumat, digitaalinen markkinointi ja hallitset kuvankäsittelyohjelmat? Mahtavaa, sopisit mainiosti meille harkkariksi!

Markkinoinnin harjoittelijana pääset osaksi tehokasta ja luovaa markkinointiosastoa, joka vastaa Suomen puhutuimman brändin markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta. Etsimme markkinointiosastollemme harjoittelijaa Events & Online -tiimiin.

Events & Online -tiimin harjoittelijana pääset tukemaan monipuolisesti tiimiämme ja saamaan sitä kautta erittäin monipuolista kokemusta tapahtumista ja digitaalisesta markkinoinnista. Työtehtäviisi kuuluu kuluttajille suunnattujen tapahtumien käytännön järjestelyt, sekä hallinnolliset työt kuten raportointi ja tilastointi. Etsimämme harjoittelija hallitsee nykyaikaiset sähköiset työkalut ja ohjelmat sekä osaa tuottaa tarvittaessa myös someen sujuvasti sisältöä.

Harjoittelun ajankohta on joustava, mutta aloitus mahdollisimman pian syksyn aikana. Harjoittelun kesto on sovittavissa mutta toivomuksena olisi 4-6 kk. kestoinen harjoittelu.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja opiskelet esim. markkinointia tai kulttuurituotantoa.
  • Kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien perusosaamista.
  • Halua oppia uutta ja tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti, ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi.
  • Erinomaisia organisointi- ja koordinointitaitoja. Hallitset aikatauluttamisen ja priorisoinnin, opit nopeasti eri järjestelmät ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät huipputiimissä. Työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskemmat kollegat.
  • Maksamme palkkaa koko harjoittelujakson ajalta ja olet tiimissä tasavertainen jäsen, et vain kahvin keittäjä.
  • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen. Pääset mukaan tekemään yhtä Suomen hehkutetuimmista brändeistä.
  • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation Suomen pääkonttorilla. Saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta.
  • Mukavat työskentelytilat – eli kuntosali, ilmainen kahvi ja kunnon työvälineet. Aika perusjuttuja, mutta Lidl House Espoon Niittykummussa on oikeasti viihtyisä paikka tehdä töitä. Tietysti meillä on myös liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn.

Tule työkaveriksemme!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 6.10.2022 mennessä . Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Event & Online Manager Pia Rendic vastaa ilomielin kysymyksiisi 28.9. klo 15-16   ja 3.10.klo 15-16  tel. 0400 85 85 79