Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Markkinoinnin projektipäällikkö

Projektipäällikkö

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aiempaa kokemusta
Markkinointi

Viitenumero

421971

Viimeinen hakupäivä

17.06.2024

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Etsimme nyt projektipäällikköä vahvistamaan Lidl Suomen markkinoinnin porukkaa. Tässä tehtävässä hyppäät eri kokoisten kampanjoiden vetovastuuseen ja olet monenlaisten sidosryhmien kanssa aktiivisesti tekemisissä. Tehtävässä menestyykin todellinen organisoinnin mestari, jolla pysyy monta palloa samaan aikaan ilmassa. Samalla pääset osaksi osastoa, joka vastaa Suomen puhutuimman brändin markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Meillä riittää yllätyksellisiä kampanjoita, Amorin rakkaudennuolia ja leijonamaista joukkuehenkeä!

Projektipäällikkönä vedät erilaisia markkinointikampanjoita aina joulusesongista grillituotteisiin. Kampanjat kumpuavat strategiastamme ja vuosisuunnitelmastamme, ja toisinaan lokalisoit emoyhtiömme suunnittelemia kampanjoita. Työpöydälläsi on muun muassa brieffin valmistelua, mainostoimiston kanssa työskentelyä, budjetin suunnittelua ja visuaalisen brändi-ilmeen valvomista. Projektipäällikkönä et itse osallistu sisällöntuottamiseen, vaan tehtävänäsi on ohjata sidosryhmien työtä. Etsimämme henkilö hyppää sujuvasti myös raportoinnin syövereihin, ymmärtää visuaalisen ilmeen päälle ja lutvii tilanteesta toiseen rohkealla ja jämäkällä otteella. Työarjessa olet paljon tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa, ja loistavilla viestintätaidoillasi lunastat heidän luottamuksensa ensimmäisestä päivästä lähtien!

Tehtävä on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Tiimi tapaa toisiaan viikoittain toimistolla, mutta toimistopäivien välissä voit työskennellä myös etänä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Kokemusta projektinjohdosta in-house -roolissa, mainostoimistossa tai tuotantoyhtiössä. Sinulla ei tarvitse olla vielä monia vuosia kokemusta projektinjohdosta, mutta odotamme vahvoja näyttöjä etenkin suurempien projektien läpiviennistä.   
 • Koordinointitaitoja ja itsenäistä työotetta. Johdat tehokkaasti sekä itseäsi että käynnissä olevia projekteja, ja sinulla on vahvat koordinointitaidot isojenkin kokonaisuuksien läpivientiin ulkoisten sekä sisäisten sidosryhmien kesken.
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa markkinoinnin parista. Tärkeintä meille on kuitenkin työkokemuksesi ja osaamisesi.  
 • Visuaalista silmää sekä numeroiden ymmärrystä. Projektipäällikkönä pääset yhdistämään luovan puolesi ja raportointiosaamisesi.
 • Kielitaitoa. Työskentelykielesi on suomi, mutta viestit tarvittaessa sidosryhmien kanssa sujuvasti myös englanniksi.
 • Viestintä- ja esiintymistaitoja. Olet yhteistyöhaluinen, viihdyt sosiaalisessa työssä ja esittelet vakuuttavasti kampanjoita eri sidosryhmille.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 4300€, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan.
 • Työtä, josta jää jälki ja jossa voi aidosti vaikuttaa tunnetun brändin kehitykseen. Saat kattavan näkymän suuren yrityksen markkinointikampanjoihin ja koko kaupan alaan.
 • Olemme suuri, vakaa ja kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa roppakaupalla erilaisia sprinttejä, polkuja ja maratoneja. Voimmekin vakuuttaa, että meillä saat kaikki kookkaan yhtiön positiiviset puolet. Perehdytyksesi tulee olemaan perinpohjainen, käymme joka vuosi kunnolla läpi sinun toiveesi ammatilliseen kasvamiseen ja käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen.
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja monipuolisiin työtehtäviin kansainvälisessä ympäristössä.
 • Joustavat työajat, modernit työskentelytilat Espoon Niittykummussa ja etätyömahdollisuuden. Haluamme, että työ ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa.

Tule työkaveriksemme!

Marketing Strategy & Project -tiimissä sinua odottaa kahdeksan huippukollegaa. Koko markkinointiosastollamme on puolestaan yli 30 markkinoinnin ammattilaista, joten tukea ja apua löytyy aina tilanteen tullen. Uskomme vahvasti tiimityön ja huumorin voimaan, eli teemme tiiviisti yhdessä hommia ja nauru raikaa – kirjaimellisesti, sillä olemme tunnetusti äänekästä porukkaa.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 17.6.2024 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa työt.

Markkinointipäällikkö Jonna Musa (puh. +358 44316 0164) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 14.6.2024 klo 9.00-11.00. Jos et saa Jonnaa ensiyrittämällä kiinni, tavoittelethan soittoajan puitteissa uudestaan.

Rekrytointiprosessi

Alla näet kuvauksen rekrytointiprosessin etenemisestä. Hyödynnämme hakijaviestinnässä sähköpostia ja puhelinyhteydenottoja, joten seurailethan näitä kanavia rekrytointiprosessin aikana!

Vko 24–25    Hakemusten esikarsinta

Vko 25          Puhelinhaastattelut

Vko 26          1. haastattelukierros

Vko 26          Soveltuvuustesti

Vko 27          2. haastattelukierros + testituloksen läpikäynti

Vko 27          Suositukset ja valintapäätökset

Vko 28          Työsopimus