Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja

Markkinointikoordinaattori

Hae nyt
Työntekijät tutustuvat Sportyfeel-tuotteisiin

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut

Markkinointi

Viitenumero

149602

Viimeinen hakupäivä

06.07.2022

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Nyt etsitään henkilöä, joka rakastaa yllätyksiä! Niitä nimittäin vahdikkaalla markkinointiosastollamme riittää, mutta toki yllättävien tilanteiden kylkeen tarjolla on myös leijonamaista joukkuhenkeä, kreisiä (kesä)menoa ja satumaisen ihania työtehtäviä. Markkinointikoordinaattorina pääset osaksi osastoa, joka vastaa Suomen puhutuimman brändin markkinoinnin suunnittelusta sekä toteutuksesta. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu esimerkiksi mainosmateriaalien koordinointia, hallinnollisia tehtäviä sekä eri projekteissa avustamista.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

•    Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto, olet opiskellut kaupan alaa tai kartuttanut työkokemusta markkinoinnin parissa.  
•    Projektityöskentelyyn sopivia työtapoja. Tiimillä on samanaikaisesti päällä useita eri projekteja, joista sinulla on eritasoisia vastuualueita.  
•    Joustavuutta. Vauhdikkaalla alalla tilanteet elävät, mutta myös rutiininomaiset tehtävät ovat osa koordinaattorin arkea.
•    Kokemusta hallinnollisista työtehtävistä ja kykyä sisäistää erilaisia prosesseja. Koordinaattorin tehtävälistalla tulee kuulumaan esimerkiksi laskujen tarkastusta, sopimusasioita ja järjestelmien sekä prosessien hallintaa.
•    Analyyttisyyttä. Koordinaattori tarvitsee kykyä ja kiinnostusta markkinointidatan analysointiin.
•    Itsenäistä työskentelyotetta. Olemme ennen kaikkea joukkuepelaajia, mutta tykitämme työtehtäviä tietysti myös itsenäisesti.

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

•    Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kivassa tiimissä.
•    Henkilökohtaisen kummin, joka tukee sinua työsuhteesi alkuvaiheessa. Myös perehdytysvaiheen hoidamme tietysti huolella.
•    Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin vahvistamaan osaamistasi.
•    Arvokasta työkokemusta suuressa kansainvälisessä organisaatiossa.
•    Modernit työskentelytilat ja työkalut. Työskentelemme pääasiassa viihtyisässä ja modernissa pääkonttorissamme Espoossa tai etänä milloin mistäkin tarpeen mukaan.
•    Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.

 

Tule työkaveriksemme!


Koordinaattori pääsee osaksi markkinoinnin projektitiimiä, jossa ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Tiimissä on sinun lisäksesi kaksi markkinointikoordinaattoria, jotka kuuluvat markkinoinnin strategia- ja projektitiimiin. Luvassa on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä tiimissä, jossa kukkii tekemisen meininki ja huumori.


Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 6.07.2022 mennessä.  Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt. Toivomme että koordinaattori pystyisi aloittamaan jo elokuussa, mutta aikatauluista voidaan keskustella.


Markkinointiosastomme projektipäällikkö Jenni Ahjokivi (puh. 041-5484428) vastaa ilomielin kysymyksiisi torstaina 30.6. klo 11-12.