Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Alajärvi (20-25 h/vko)

Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Yrittäjäntie 1
62900 Alajärvi

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Ei aiempaa kokemusta
Myymälä

Viitenumero

415458

Viimeinen hakupäivä

19.06.2024

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Etsimme nyt Alajärven myymäläämme myyjää 20-25 h/vko sopimuksella, mutta työtunteja on mahdollista muokata tarpeen mukaan. Voit siis hakea tätä paikkaa, olet sitten osa-aikatyön tai täysiaikaisten hommien perässä. Räätälöidään pesti sinun toiveidesi mukaan. 

 

Työ Lidlillä on monipuolista, nopeatempoista ja hauskaa. Myymälässä riittää vauhtia, yhteishenki on rempseä ja työtehtävät ovat usein vaihtelevia. Katso video Lidlillä työskentelystä täältä!

 

Eli ei muuta kuin hakemaan, aikaisempaa kaupan alan kokemusta ei tarvita!

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Noudatamme palkkauksessa kaupan alan TES:iä ja maksamme myyjälle 10,58 – 14,16 €/h. Perustuntipalkka tarkentuu valitun henkilön työkokemuksen ja koulutuksen mukaan. Lisäksi maksamme erillisen Lidl-lisän (1,5 % - 3 %) sekä TES:n mukaiset ilta-, viikonloppu ja sunnuntailisät. 
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla. Myymälämme yleisimmät työtehtävät ovat kassatyö, hyllytys ja esillepano sekä myymälän siisteydestä huolehtiminen.Työskentely alkaa tietysti kunnon perehdytyksellä ja aloitat työt perusasioista, mutta taitojesi karttuessa voit saada lisävastuita vaikkapa paistopisteestä. Katso mitä myyjämme Sanja on tykännyt Lidlillä työskentelystä. 
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä. Meillä joustavuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois. Katso myyjämme Hassanin uratarina täältä. 
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on vakuuttava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi siirtyä verrattain nopeasti, jos asenne ja draivi ovat kunnossa. Vilkaise täältä vuoropäällikkö Johannan uratarina.

Tule työkaveriksemme!

Alla näet kuvauksen rekrytointiprosessin etenemisestä. Hyödynnämme hakijaviestinnässä sekä sähköpostia että puhelinyhteydenottoja, joten seurailethan näitä kanavia aktiivisesti! 

Vko 24 – 25 Hakemuksien esikarsinta 
Vko 25          Puhelinhaastattelut 
Vko 26          Työhaastattelut 
Vko 26 – 27  Valintapäätökset ja työsopimus

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rekrytointiin tai hakemuksen jättämiseen liittyen voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse rekrytointi.laukaa@lidl.fi.

 

Me täällä odottelemme jo innolla. Jätä hakemuksesi viimeiseen hakupäivään mennessä.