Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Helsinki - Graniittitalo ja Jätkäsaari (30-37,5 h/vko)

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Länsisatamankatu 35
00180 Helsinki

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

306139

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Etsimme nyt Helsingin Graniittitalon ja Jätkäsaaren myymälöihimme myyjiä 30-37,5 h/vko sopimuksella, mutta työtunteja on mahdollista muokata tarpeen mukaan. Voit siis hakea tätä paikkaa olet sitten osa-aikatyön tai täysiaikaisten hommien perässä, räätälöidään pesti sinun toiveidesi mukaan.

Työ Lidlillä on monipuolista, nopeatempoista ja hauskaa. Myymälässä riittää vauhtia, yhteishenki töissä on rempseä ja työtehtävät ovat usein vaihtelevia. Tutustu työhön Lidlillä tarkemmin TÄÄLTÄ!

Mutta ei sitä kukaan pelkällä fiiliksellä elä, eli puhutaampa hieman palkasta. Maksamme kaikille myyjillemme työehtosopimusta korkeampaa palkkaa, Esimerkkimyyjämme Anna tienaa noin 1380€ kuussa. *(lue ilmoituksen lopusta tarkemmin, mistä Annan palkka koostuu).

Eli ei muuta kuin hakemaan, aiempaa kokemusta ei tarvita!  

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaikille myyjillemme 1,5 % Lidl-lisää TES:n tuntipalkan päälle; lisät kasvavat työvuosien myötä jopa 10 prosenttiin. Lisäksi ilta- ja viikonloppulisät lihottavat säästöpossua säännöllisesti. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella ja tasa-arvoisella palkkausjärjestelmällä.
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla. Myymälämme yleisimpiä tehtäviä ovat kassatyö, hyllytys ja esillepano sekä myymälän siisteydestä huolehtiminen. Työskentely alkaa tietysti kunnon perehdytyksellä ja aloitat työt perusasioista, mutta taitojesi karttuessa voit saada lisävastuita vaikkapa paistopisteestä. Katso mitä myyjämme Anni on tykännyt Lidlillä työskentelystä.
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä. Meillä joustavuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois ja siksi moni viihtyy meillä vuosia. Katso Jukan uratarina täältä.
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on vakuuttava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi siirtyä verrattain nopeasti, jos asenne ja draivi ovat kunnossa. Vilkaise täältä esihenkilömme Marian uratarina.

Tule työkaveriksemme!

Me täällä odottelemme jo innolla. Jätä hakemuksesi viimeiseen hakupäivään mennessä.
** Annalla on 20 tunnin soppari, eli hän tekee Lidlissä keskimäärin kolme vuoroa viikossa. Työ sisältää sekä ilta- että aamuvuoroja arkena ja viikonloppuisin. Annalla on merkonomin koulutus ja neljän vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä ravintola-alalta, joten hänen palkkaportaansa Kaupan TESissä on viides porras (13,19 €/h). Ensimmäisen vuoden lidliläisenä hän saa Lidl-lisää 1,5 % (20 snt/h) päälle, ja Lidl-lisä kasvaa kokemusvuosien karttuessa. Nyt Anna tienaa osa-aika työssään noin 1380 euroa kuukaudessa.