Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Helsinki - Jätkäsaari, Graniittitalo ja Lauttasaari (30 - 37,5 h/vko)

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Länsisatamankatu 35
00180 Helsinki

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

328339

Viimeinen hakupäivä

02.10.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Etsimme nyt Helsingin Jätkäsaaren, Graniittitalon sekä Lauttasaaren myymälöihimme myyjiä 30 - 37,5 h/vko sopimuksella, mutta työtunteja on mahdollista muokata tarpeen mukaan. Voit siis hakea tätä paikkaa, olet sitten osa-aikatyön tai täysiaikaisten hommien perässä. Räätälöidään pesti sinun toiveidesi mukaan. 

Työ Lidlillä on monipuolista, nopeatempoista ja hauskaa. Myymälässä riittää vauhtia, yhteishenki on rempseä ja työtehtävät ovat usein vaihtelevia. Katso video Lidlillä työskentelystä täältä!

Mutta ei sitä kukaan pelkällä fiiliksellä elä, joten puhutaan hieman palkasta. Maksamme kaikille myyjillemme työehtosopimusta korkeampaa palkkaa. Esimerkkimyyjämme Mikko tienaa 2515 € kuussa. *Lue ilmoituksen lopusta tarkemmin, mistä Mikon palkka koostuu.

Eli ei muuta kuin hakemaan, aikaisempaa kaupan alan kokemusta ei tarvita!

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaikille myyjillemme 1,5 % Lidl-lisää TES:n tuntipalkan päälle; lisät kasvavat työvuosien myötä jopa 10 prosenttiin. Lisäksi ilta- ja viikonloppulisät lihottavat säästöpossua säännöllisesti. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä.
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla. Myymälämme yleisimmät työtehtävät ovat kassatyö, hyllytys ja esillepano sekä myymälän siisteydestä huolehtiminen.Työskentely alkaa tietysti kunnon perehdytyksellä ja aloitat työt perusasioista, mutta taitojesi karttuessa voit saada lisävastuita vaikkapa paistopisteestä. Katso mitä myyjämme Sanja on tykännyt Lidlillä työskentelystä. 
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä. Meillä joustavuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois. Katso myyjämme Hassanin uratarina täältä. 
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on vakuuttava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi siirtyä verrattain nopeasti, jos asenne ja draivi ovat kunnossa. Vilkaise täältä vuoropäällikkö Johannan uratarina.

Tule työkaveriksemme!

Me täällä odottelemme jo innolla. Jätä hakemuksesi viimeiseen hakupäivään mennessä.

** Mikolla on 37,5 tunnin soppari, eli hän tekee Lidlissä täyttä työviikkoa pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa myymälässä. Mikolla on kolme vuotta kaupan alan kokemusta, joten hänen palkkaportaansa Kaupan TES:ssä on kolmannen vuoden porras (2091 €/kk). Työ sisältää sekä ilta- että aamuvuoroja arkena ja viikonloppuisin, josta Mikko ansaitsee työaikalisiä keskimäärin 393,62 €/kk. Ensimmäisen vuoden lidliläisenä hän saa Lidl-lisää 1,5 % (20 snt/h), ja Lidl-lisä kasvaa kokemusvuosien karttuessa. Näin ollen Mikon kokonaispalkaksi tulee noin 2515 euroa kuukaudessa.