Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Kemijärvi, kesätyö

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Kirkkokatu 2-4
98100 Kemijärvi

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

290089

Viimeinen hakupäivä

30.03.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissä aikanaan loiloteltiin. Ja niinhän se on, kesä on ihmisen parasta aikaa ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Nyt on kuitenkin niin, että osa meistä joutuu (eikun siis tietysti pääsee) olemaan hommissa myös kesällä. Säästöpossu vaatii lihotusta, jollain pitää ne kesämenot maksaa ja jos ei muuta, niin sukulaiset käskevät menemään jo sinne OIKEISIIN TÖIHIN! 
  
Ja niitähän meillä on. Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Mutta ei sitä kukaan pelkällä fiiliksellä elä, laitetaanpa rahat tiskiin. Me Lidlillä maksamme kaupan alan työehtosopimusta korkeampaa palkkaa. Esimerkkikesätyöntekijä Essin palkka on 1829€* kuussa, lue ilmoituksen lopusta mistä Essin palkka koostuu. Työtunteja on noin 20 tuntia viikossa, mutta myös korkeammat tunnit ovat mahdollisia. 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Myyjän tehtäviin kuuluvat kassatyöskentely, myymälän siisteyden ylläpitäminen ja tavaroiden hyllytys. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on se asenne (joka suomeksi muuten tarkoittaa sitä, että olet valmis kuuntelemaan ohjeita, osaat kysyä apua ja tuot yleisesti enemmän positiivista kuin negatiivista vibaa työyhteisöön). Lisäksi on tärkeää, että haluat tehdä fyysistä vuorotyötä.  

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 Palkka meillä on reilu: noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, jossa palkka karttuu kokemusvuosien mukaan. Lisäksi päälle tärähtää ilta- ja viikonloppulisät JA vielä erillinen Lidl-lisä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden jäädä työskentelemään meille myös kesän jälkeen sekä ihan parhaat työystävät.

Tule työkaveriksemme!

Joten tule kesäksi käymään! Tai saatat jäädäkin, mut ei oo pakko! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valitsemme kesätyöntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

Rekrytapahtuma myymälässä perjantaina 24.3.

Tule tutustumaan yritykseemme ja kuulemaan kesätyömahdollisuuksistamme walk-in -rekrytapahtumassa!

Halutessasi pääset osallistumaan pikahaastatteluun ilman ennakkoilmoittautumista.
    

  • Mitä: rekrytapahtuma - kuule lisää kesätyöpaikoistamme!
  • Missä: Lidl Kemijärvi (Kirkkokatu 2-4)
  • Milloin: perjantaina 24.3. klo 15-18  - voit saapua paikalle silloin kun sinulle parhaiten sopii!

 

Tervetuloa TE-liveen torstaina 23.3. klo 12 kuulemaan lisää Lidlissä työskentelystä myymäläpäällikömme sekä myyjämme kertomana. Halutessasi voit myös lähettää kiperiä kysymyksiä myymäläpäällikölle suoraan studioon lähetyksen aikana!

TE-liveen pääset tästä: Kreisikesä vaatii kreisin kesätyön - tule myyjäksi Lidliin! (te-live.fi)

Tallenne lähetyksestä on katsottavissa saman linkin kautta myös jälkikäteen. 

 


*Palkkaesimerkki on laskettu 30 viikkotyötunnin, 1 vuositason TES-palkan, 1,5 % Lidl-lisän sekä keskimääräisten työaikalisien perusteella. 
 
14–17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä, ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.