Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Raasepori - Karjaa, kesätyö

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Ratakatu 50
10300 Raasepori

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

279922

Viimeinen hakupäivä

30.01.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

 

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissä aikanaan loiloteltiin. Ja niinhän se on, kesä on ihmisen parasta aikaa ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Nyt on kuitenkin niin, että osa meistä joutuu (eikun siis tietysti pääsee) olemaan hommissa myös kesällä. Säästöpossu vaatii lihotusta, jollain pitää ne kesämenot maksaa ja jos ei muuta, niin sukulaiset käskevät menemään jo sinne OIKEISIIN TÖIHIN!  

   

Ja niitähän meillä on. Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Mutta ei sitä kukaan pelkällä fiiliksellä elä, laitetaanpa rahat tiskiin. Me Lidlillä maksamme kaupan alan työehtosopimusta korkeampaa palkkaa. Esimerkkikesätyöntekijä Essin palkka on 1829€* kuussa, lue ilmoituksen lopusta mistä Essin palkka koostuu. Työtunteja on noin 20 tuntia viikossa, mutta myös korkeammat tunnit ovat mahdollisia.   

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 

Myyjän tehtäviin kuuluvat kassatyöskentely, myymälän siisteyden ylläpitäminen ja tavaroiden hyllytys. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on se asenne (joka suomeksi muuten tarkoittaa sitä, että olet valmis kuuntelemaan ohjeita, osaat kysyä apua ja tuot yleisesti enemmän positiivista kuin negatiivista vibaa työyhteisöön). Lisäksi on tärkeää, että haluat tehdä fyysistä vuorotyötä.  

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 

Palkka meillä on reilu: noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, jossa palkka karttuu kokemusvuosien mukaan. Lisäksi päälle tärähtää ilta- ja viikonloppulisät JA vielä erillinen Lidl-lisä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden jäädä työskentelemään meille myös kesän jälkeen sekä ihan parhaat työystävät.   

 

 

Tule työkaveriksemme!

 

Joten tule kesäksi käymään! Tai saatat jäädäkin, mut ei oo pakko!

Myymäläpäällikkö on paikalla myymälässä tiistaina 24.1 klo 15-17. Tule käymään niin kerromme lisää myymälätyöstä. 

*Palkkaesimerkki on laskettu 30 viikkotyötunnin, 1 vuositason TES-palkan, 1,5 % Lidl-lisän sekä keskimääräisten työaikalisien perusteella.  

  

14–17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä, ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.  

 

Försäljare

 

Som försäljare är du vårt ansikte utåt åt kunderna, så din viktigaste uppgift är att ha en glad kundbetjäningsattityd. Det bästa med försäljararbetet är att alla får göra allt och det blir aldrig tråkigt. 

Till en typisk arbetsdag hör många olika saker: du kan till exempel börja din morgon med att sätta varor på hyllorna, för att sedan fortsätta med att jobba i kassan och avsluta dagen med att städa upp i butiken. 

Mångsidigt och trevligt! 

 

Det här förväntar vi oss av dig 

 • Glad kundbetjäningsattityd – ditt leende försvinner ingenstans trots att det är hektiskt 
 • Entusiasm att ta tag i butikens mångsidiga, ibland fysiska arbetsuppgifter – är du redo för konditionsträning? 
 • Interaktionsförmågor och förmåga att arbeta i team – du har ett varmt hjärta och ett gott öga för socialt samspel 
 • Språkfärdigheter i finska eller svenska – du kan betjäna kunder på finska eller svenska 
 • Hygienpass och erfarenhet av dagligvarubutiksbranschen – de här är bara plus, inte obligatoriska 

 

Allt det här erbjuder vi dig 

 • Mångsidiga arbetsuppgifter inom ett växande företag – ditt arbete i hjärtat av dagligvarubutiken är fullt av liv 
 • En rättvis och säker arbetsgivare – vi tar hand om våra arbetstagare genom att erbjuda bl.a. motions- och kulturförmåner 
 • Stöd från ett kompetent team – vårt fantastiska gäng vet att trivsel på jobbet och ett positivt arbetsklimat är viktigt 
 • Omfattande introduktion – tidigare erfarenhet av butiksarbete är inte nödvändigt, du lär dig alla praktiska saker under din introduktionsperiod 
 • En konkurrenskraftig lön – vi betalar alla våra försäljare ett lönetillägg på 1,5 % utöver kollektivavtalet 
 • Skiftarbete på deltid utifrån butikens öppettider – vi vill att din arbetstid och fritid förblir i god balans 
 • Möjlighet att utvecklas professionellt – genom att visa din potential kan det till exempel öppna nya dörrar i framtiden 
 • Jobbet börjar i april-juni och fortsätter till august-september. För våra sommarjobbare vi erbjuder i medeltal 20-25 jobbtimmar per vecka. 

 

Bli vår arbetskamrat! 

Här är din chans. Ansök om jobbet genom att fylla i den elektroniska ansökningsblanketten före 30.1.2023. Bifoga ditt CV och din ansökan. Berätta i din ansökan när du kunde börja jobba. 

Ansökningsprocessen börjar i januari och helan rekryteringprocessen är färdig till mars. Vi behandlar ansökningarna under ansökningstid. Arbetsintervju är en grupp eller privat intervju. Vi invitera till intervju per telefon.