Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Saarijärvi (10 h/viikko)

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Jyväskyläntie 31 A
43100 Saarijärvi

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

328132

Viimeinen hakupäivä

28.09.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Etsimme nyt Saarijärven myymäläämme myyjää 10 h/vko sopimuksella.

 

Työ Lidlillä on monipuolista, nopeatempoista ja hauskaa. Myymälässä riittää vauhtia, yhteishenki on rempseä ja työtehtävät ovat usein vaihtelevia. Katso video Lidlillä työskentelystä täältä!

 

Mutta ei sitä kukaan pelkällä fiiliksellä elä, joten puhutaan hieman palkasta. Maksamme kaikille myyjillemme työehtosopimusta korkeampaa palkkaa, esimerkkimyyjämme Anna tienaa 1416,75 € kuussa. *Lue ilmoituksen lopusta tarkemmin, mistä Annan palkka koostuu.

 

Eli ei muuta kuin hakemaan, aikaisempaa kaupan alan kokemusta ei tarvita!

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaikille myyjillemme 1,5 % Lidl-lisää TES:n tuntipalkan päälle; lisät kasvavat työvuosien myötä jopa 10 prosenttiin. Lisäksi ilta- ja viikonloppulisät lihottavat säästöpossua säännöllisesti. Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä.
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla. Myymälämme yleisimmät työtehtävät ovat kassatyö, hyllytys ja esillepano sekä myymälän siisteydestä huolehtiminen.Työskentely alkaa tietysti kunnon perehdytyksellä ja aloitat työt perusasioista, mutta taitojesi karttuessa voit saada lisävastuita vaikkapa paistopisteestä. Katso mitä myyjämme Sanja on tykännyt Lidlillä työskentelystä. 
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä. Meillä joustavuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois. Katso myyjämme Hassanin uratarina täältä. 
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on vakuuttava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi siirtyä verrattain nopeasti, jos asenne ja draivi ovat kunnossa. Vilkaise täältä vuoropäällikkö Johannan uratarina.

Tule työkaveriksemme!

Me täällä odottelemme jo innolla. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeiseen hakupäivään mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

** Annalla on 20 tunnin työsoppari pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa myymälässä, eli hän tekee keskimäärin kolme vuoroa viikossa. Työ sisältää sekä ilta- että aamuvuoroja arkena ja viikonloppuisin. Annalla on merkonomin koulutus ja neljän vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä ravintola-alalta, joten hänen palkkaportaansa Kaupan TES:ssä on viidennen vuoden palkka (13,79 €/h). Ensimmäisen vuoden lidliläisenä hän saa Lidl-lisää 1,5 % (21 snt/h) päälle, ja Lidl-lisä kasvaa kokemusvuosien karttuessa. Nyt Anna tienaa osa-aikatyössään 1416,75 euroa kuukaudessa.