Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Myyjä, Tampere, kesätyö

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Hallituskatu 14-16
33200 Tampere

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

283344

Viimeinen hakupäivä

30.01.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissä aikanaan loiloteltiin. Ja niinhän se on, kesä on ihmisen parasta aikaa ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Nyt on kuitenkin niin, että osa meistä joutuu (eikun siis tietysti pääsee) olemaan hommissa myös kesällä. Säästöpossu vaatii lihotusta, jollain pitää ne kesämenot maksaa ja jos ei muuta, niin sukulaiset käskevät menemään jo sinne OIKEISIIN TÖIHIN!

 

Ja niitähän meillä on. Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Mutta ei sitä kukaan pelkällä fiiliksellä elä, laitetaanpa rahat tiskiin. Me Lidlillä maksamme kaupan alan työehtosopimusta korkeampaa palkkaa. Esimerkkikesätyöntekijä Essin palkka on 1829€* kuussa, lue ilmoituksen lopusta mistä Essin palkka koostuu. Työtunteja on noin 20 tuntia viikossa, mutta myös korkeammat tunnit ovat mahdollisia.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Myyjän tehtäviin kuuluvat kassatyöskentely, myymälän siisteyden ylläpitäminen ja tavaroiden hyllytys. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on se asenne (joka suomeksi muuten tarkoittaa sitä, että olet valmis kuuntelemaan ohjeita, osaat kysyä apua ja tuot yleisesti enemmän positiivista kuin negatiivista vibaa työyhteisöön). Lisäksi on tärkeää, että haluat tehdä fyysistä vuorotyötä.

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu: noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, jossa palkka karttuu kokemusvuosien mukaan. Lisäksi päälle tärähtää ilta- ja viikonloppulisät JA vielä erillinen Lidl-lisä. Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, mahdollisuuden jäädä työskentelemään meille myös kesän jälkeen sekä ihan parhaat työystävät. 

Tule työkaveriksemme!

Joten tule kesäksi käymään! Tai saatat jäädäkin, mut ei oo pakko! Myymäläpäällikköt ovat tavattavissa Lidl Tampereen myymälöissä seuraavasti: Lielahti 18.1. klo 13-15, Janka 26.1 klo 15-17, Linnainmaa 24.1. klo 15-17, Rautatienkatu 19.1. klo 14-16, Hervanta 26.1. klo 13-15, Ratina 19.1. klo 15-17 ja Lakalaiva 26.1. klo 16-18. Tule käymään, niin kuulet lisää myymälätyöstä.

Kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti omaa mailiasi.

 

*Palkkaesimerkkiin on laskettu 30 viikkotyötunnin, 1 vuositason TES-palkan, 1,5 % Lidl-lisän sekä keskimääräisten työaikalisien perusteella.