Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Myyjä asettelee paistopistetuotteita

Myyjiä, Kuusamo (20 h/vko)

Hae nyt

Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo...” No mikäpä muukaan kuin Lidl Kuusamo! Etsimme nimittäin iloiseen joukkoomme uusia työkavereita! 

Lidl on kaupan alan inspiroiva häirikkö, joka haluaa toimia rohkeasti ja vastuullisesti. Työympäristönä haluamme olla iloinen paikka, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkoina. Kuusamon myymälässämme vallitseva huippuunsa nivoutunut yhteishenki näkyy niin uusille kollegoille kuin asiakkaillekkin. Aamulla kuormaa purkaessa heitetään läppää työkavereiden kanssa ja ovien auettua meininki jatkuu reippaana ja iloisena asiakaspalveluna.  

Tarjolla olisi vakituinen paikka mahtavassa tiimissä. Kyseessä on osa-aikainen työ mutta myymäläpäällikkö haluaisi tässä välissä myös muistuttaa, että teemme töitä alalla, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti ja tarvetta extratuntien tekijöille löytyy verrattain usein. Vink, vink! Ei siis kannata jättää tätä korttia katsomatta, vaikka etsisitkin lähtökohtaisesti suurempia sopimustuntimääriä.  

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Suurin toiveemme on hyvä asenne. Meille hyvä asenne tarkoittaa sitä, että henkilö on valmis oppimaan, kysyy aktiivisesti apua ja on peruspositiivinen tyyppi. Olemme työssämme asiakkaita varten, mutta haluamme yhtä lailla olla kivoja työkavereita toisillemme. Esimerkiksi asiakasmääriin ja kiireeseen emme voi aina vaikuttaa. Mutta se, miltä meistä tuntuu kiireen keskellä, on tiimin käsissä.  
  • Aiempi kokemus kaupan alasta on toki plussaa, mutta me voimme myös opettaa kaiken tarpeellisen.  
  • Olet valmis fyysiseen työhön, sillä sitä tämä toden totta on.  

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan. Maksamme kaikille myyjillemme 1,5 % Lidl-lisää TES:n tuntipalkan päälle; lisät kasvavat työvuosien myötä. 
  • Monipuolisia työtehtäviä myymälän eri osastoilla.  Aluksi aloitat tietenkin perusasioista, mutta taitosi karttuvat nopeasti.  
  • Reilun ja vakaan työnantajan. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, kattavalla työterveyshuollolla ja suunnitelmallisella perehdytyksellä.  
  • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen. Osa haluaa vain piipahtaa kaupan alalla, moni jää pidemmäksi aikaa. Niin tai näin, kokemus nopeatahtisesta, joustavuutta ja paineensietokykyä vaativista tehtävistä on mahtava rivi missä tahansa ansioluettelossa. Lidlillä esihenkilötehtäviin voi myös edetä verrattain nopeasti.  

Tule työkaveriksemme!

Voisiko sinusta tulla osa Kuusamon myymälän porukkaa? Joukkoon mahtuisi hyvin henkilö, joka tarttuu tuumasta toimeen ja tykkää siitä, kun päivät luistavat moninaisten työtehtävien lomassa sutjakkaasti. Kuten jo kerrottu, koulutamme kaiken tarvittavan, joten jos sinulta löytyy ripauskin sitä kuuluisaa asennetta niin ei muuta kuin rohkeasti hakemusta tulemaan!  

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Airotie 13
93600 Kuusamo

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Myyjä

Viimeinen hakupäivä

19.01.2022

Viitenumero

FI-014427

Meidän Lidl

Faktat pöytään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

yli 190 myymälää

Hangosta Sodankylään

20–30 työntekijää

töissä yhdessä myymälässä

Myyjä kassalla

Onnelliset lidliläiset

76% viihtyy työssään

15 000 askelta

myyjälle työpäivän aikana