Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu

Palkkahallinnon asiantuntija

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut

HR

Viitenumero

278207

Viimeinen hakupäivä

29.11.2022

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Pääkonttorimme HR-palveluiden 18 hengen asiantuntijajoukko vastaa lidliläisten palkkahallinnosta, työsuhdeasioista, palkoista ja palkitsemisesta sekä niiden kehittämisestä. Nyt palkkahallinnon tiimimme etsii joukkoonsa määräaikaista palkkahallinnon asiantuntijaa!

Palkkahallinon asiantuntijana vastaat yhdessä osaavan tiimisi kanssa yli 5000 työntekijämme lakien ja työehtosopimuksen mukaisesta, kuukausittaisesta palkanmaksusta sekä koko työsuhteen elinkaareen liittyvistä toimenpiteistä palkkahallinnossa aina työsuhteen alusta työsuhteen päättymiseen. Työpäiväsi pitävät sisällään niin lakisääteisten palkkailmoitusten tekemistä ja raportointia kuin työntekijöiden ja esihenkilöiden neuvontaa ja asiakaspalvelua palkka- ja työsuhdeasioissa niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Tehtävässä työskentelet tiivissä yhteistyössä HR:n hallintotiimin ja jakelukeskusten HR-osastojen kanssa viestiessänne sopimuksista sekä ratkotte erilaisia selvityksiä suuntaan ja toiseen. Työviikkosi rakentuu palkkahallinnon viikottaisista rutineista, mutta pääset itse aikatauluttamaan työpäiviäsi kunhan tehtävät tulevat deadlineen mennessä tehdyksi.

Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan tammikuusta 2023 elokuun loppuun, 31.8.2023, saakka. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa, mutta työskentelet alun perehdytyksen jälkeen myös joustavasti etänä.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa tutkintoa tai relevanttia työkokemusta. Voit olla esimerkiksi merkonomi tai laskentatoimen tradenomi ja ilahdumme, jos sinulta lyötyy työkokemusta palkkahallinnon tehtävistä.
 • MS Office -ohjelmien, erityisesti Excelin hyvää hallintaa. Palkanlaskennan järjestelmäosaamisesta esimerkiksi erityisesti SAP Payroll -käyttökokemuksesta on hyötyä tehtävässä.  
 • Kykyä omaksua ja tulkita työehtosopimusta ja työlainsäädäntöä. Katsomme eduksi, jos Kaupan työehtosopimus on sinulle entuudestaan tuttu.
 • Itsenäistä ja vastuullista otetta työntekoon. Suhtaudut työtehtäviisi tarkasti ja luotettavasti iloista asiakaspalveluasennetta unohtamatta.
 • Hyviä organisointi- ja tiimityöskentelytaitoja. Sinulla pysyvät langat käsissäsi tilanteessa kuin tilanteessa ja omaksut uusia prosesseja nopeasti, etkä säikähdä tiukkoja aikatauluja.
 • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Pääset tehtävässä asiakaspalvelemaan työntekijöitämme myös englanniksi.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää.
 • Mielenkiintoiset työtehtävät dynaamisessa huipputiimissä. Työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskemmat vitsit.
 • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.
 • Henkilökohtaisen kummin, joka tukee sinua työsuhteesi alkuvaiheessa. Myös perehdytysvaiheen hoidamme tietysti huolella.
 • Mukavat työskentelytilat – eli kuntosali, ilmainen kahvi ja kunnon työvälineet. Aika perusjuttuja, mutta Lidl House Espoon Niittykummussa on oikeasti viihtyisä paikka tehdä töitä. Tietysti meillä on myös liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Olemme kuitenkin säännöllisesti yhdessä lähityössä noin kerran viikossa, sillä osa työtehtävistä edellyttää toimistolla työskentelyä.

Tule työkaveriksemme!

Palkkiksen viisihenkinen tiimi odottaa joukkoonsa kaupan alasta ja henkilöstöasioista kiinnostunutta tiimipelaajaa. Positiivisellä ja joustavalla asenteellasi selviät tiimin kanssa tiukoistakin paikoista. Tiimistä löytyy erilaisia persoonia, mutta kaikkia yhdistää kuitenkin yhteinen tavoite pitää jatkossakin huoli siitä, että palkkapäivä on jokaisen lidliläisen suosikkipäivä kuukaudessa!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 29.11.2022 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Palkkahallinnon tiimikoordinaattori Tuomas Pöyry (puh. 040 664 3542) vastaa ilomielin kysymyksiisi maanantaina 21.11. klo 15-16 ja torstaina 24.11. klo 15-16.