Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Taloushallinnon assistentti, kesätyö

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Talous

Viitenumero

279142

Viimeinen hakupäivä

01.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissämme aikanaan loiloteltiin. Ja niinhan se on, kesä on ihmisen parasta aikaa, ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Ja mikäs olisi parempaa kuin viettää kaunista kesäpäivää toimiston syövereissä, keräämässä sitä tuiki tärkeää työkokemusta.   

Nyt etsimme pääkonttorimme taloushallinnon osastolle kahta taloushallinnon assistenttia ajalle 1.5.-31.8.2023. Talousosastollamme työskentelee joukko kirjanpidon, rahoituksen, laskuntarkastuksen ja verotuksen huippuosaajia. Kesätyössä tutustut monipuolisesti taloushallinnon eri prosesseihin ja hoidat erilaisia myynti- ja ostoreskontraan sekä tukitoimintoihin liittyviä tehtäviä osana taloushallinnon tiimiä. 

Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Palkka tästä työstä on alkaen 2300e/kk, työkaverit ihan priimaa ja meidän toimistolla on iso aurinkoinen terassi taukoiluun.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Ilahdumme, jos olet kaupallisen alan opiskelija liiketalouden tai taloushallinnon suuntautumisella ja olet jo päässyt hankkimaan hieman kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, eikä haittaa vaikka osaisit vähän myös saksaa. Jos sinulta löytyy huolellista työotetta, et säikähdä rutiineja ja numerotarkkuus on vahvuutesi, olisit lottovoitto tiimillemme kesäksi. 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu, sillä mahdollistamme tasa-arvoisen palkkauksen yhdenmukaisella palkkausjärjestelmällä. Tarjoamme toki myös perusteellisen perehdytyksen, mahdollisuuden etätyöskentelyyn, upeat toimitilat Espoon Niittykummussa ja erinomaista kokemusta tulevaisuuden työlämää varten.  

Tule työkaveriksemme!

Talousosastoomme kuuluu 17  huippu asiantuntijaa, joista jokainen on alansa rautainen ammattilainen. Vaikka osaston tehtävät vaativat toisinaan äärimmäistä tarkkasilmäisyyttä ja raudanlujaa keskittymistä, niin tiimissä työtä tehdään kuitenkin pilke silmäkulmassa hyvällä draivilla.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.2.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi.

Kirjanpitopäällikkö Anu Tuunainen puh. + 358923456316 vastaa ilomielin kysymyksiisi maanantaina 23.1. klo 14-15 ja torstaina 26.1.2023 klo 12-13.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla. 

14-17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.