Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Myyjä asettelee paistopistetuotteita

Tavaranhallinnan assistentti, kesätyö

Hae nyt

Me Lidlillä tiedämme, että kukaan työntekijä ei ole vain yhtä asiaa, emmehän mekään ole hyvä TAI halpa. Meillä jokaisella on erilaisia vahvuuksia ja kaikki niistä eivät näy päällepäin. Kesätöissä Lidlillä pääsetkin käyttämään omia vahvuuksiasi sekä hankit roppakaupalla lisää taitoja. Ja tietysti tienaat hyvää liksaa ja saat uusia ystäviä, sehän se parasta kesäduunissa usein onkin.  

Pääkonttorimme tavaranhallintaosasto optimoi keskitetysti tavaran kulkuun liittyviä prosesseja jakelukeskuksista myymälöihin ja sieltä asiakkaille. Osaston vastuualueisiin lukeutuvat myös tilanhallinta ja tuotteiden sijoittelu. Kampanja-assistenttina tuet ja avustat pääkonttorimme tavaranhallinnan osastoa heidän päivittäisessä työssään. Työtehtäviisi kuuluvat mm. avustaminen tavaravirtojen hallinnoinnissa sekä kampanjointiin ja tilanhallintaan liittyvissä prosesseissa. Lisäksi kesätyöntekijämme tehtäviin sisältyy erilaisten tavaranhallintaan liittyvien seuranta-analyysien parissa työskentely ja raportointi. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa, upeissa, uusissa tiloissa, mukavien ja kokeneiden kollegoiden keskellä. 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Ilahdumme, jos olet opintojesi tai työkokemuksesi kautta kartuttanut taitojasi esim. supply chain prosessien hallinnasta. Kokemus vastaavanlaisien tehtävien parissa työskentelystä on omiaan tässä tehtävässä ja toki eduksi katsotaan myös kokemus kaupalliselta alalta tai logistiikasta.
  • Kykyä omaksua sutjakkaasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä sillä näiden maailmassa tulet viettämään paaaljon aikaa! Myös valmiiksi harjaantuneet Excel-taitosi pääsevät tässä tehtävässä oikeuksiinsa.
  • Pidät työssäsi paljon yhteyttä eri osastoihin, joten suomen ja englannin kielen taito ovat tässä tehtävässä must.
  • Ja sitten ne perusräpit, jotka kyllä usein tekevät hyvän työntekijän: tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, organisointitaitoja ja iloista mieltä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että myös tai oikeastaan varsinkin kesätyöntekijämme pääsevät mukaan työporukkaan. Perehdytämme ja koulutamme kesätyöntekijät huolella ja meille saa tulla oppimaan ja kokemaan onnistumisia. Toimit tiimissämme tasavertaisena kollegana osana ammattitaitoista jokkoamme.

Olemme vastuullinen ja rohkea yritys, joka on tunnettu erityisen pitkistä työuristaan. Tarjoamme sinulle siis huikean kivan kesätyökokemuksen, josta on varmaa hyötyä myös jatkossa. Kesän jälkeen käymme yhdessä läpi sinun vahvuutesi ja neuvomme, miten sanoittaa meillä opittuja taitoja myös jatkossa

Tule työkaveriksemme!

Kesän aikana tulet siis tapaamaan mukavia ihmisiä ja oppimaan jotain uutta sekä meistä että itsestäsi. Ei siis muuta kun hakemusta tulemaan, emme malta odottaa, että saamme kuulla lisää sinusta ja vahvuuksistasi. Nyt saa kehuskella!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeiseen hakupäivään mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Kampanjapäällikkömme Sami Lempinen (puh. 040 356 2409) vastaa ilomielin kysymyksiisi 21.1.2022 klo 12-14.

Hakuprosessin eteneminen

Kesätyönhakijoiden rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti omaa mailiasi.

Vastaanotamme vuosittain ilahduttavan suuren määrän kesätyöhakemuksia. Olemme kaikkiin kesätyönhakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä mutta olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa omasta hakuprosessistasi. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille viimeistään kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. 

Sijanti

Pääkonttori Espoo {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kesätyö

Tehtävätaso

Kesätyöntekijä

Viimeinen hakupäivä

31.01.2022

Viitenumero

FI-014545

Meidän Lidl

Faktat pöytään

Paistopistetuotteet herkullisesti esillä

yli 190 myymälää

Hangosta Sodankylään

20–30 työntekijää

töissä yhdessä myymälässä

Myyjä kassalla

Onnelliset lidliläiset

76% viihtyy työssään

15 000 askelta

myyjälle työpäivän aikana