Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu

Tax Manager

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Pääkonttori {amount} km päässä
Niittymäentie 7
02200 Espoo

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut

Talous

Viitenumero

279415

Viimeinen hakupäivä

07.12.2022

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Talousosastomme vastaa Lidl Suomen ulkoisesta laskennasta, rahoituksesta ja verotuksesta. Etsimme nyt uutta tiimiläistä Tax Managerin rooliin vastaamaan yrityksemme veroasioista. Mikäli olet kaupan alasta kiinnostunut veroasioiden ammattilainen, jatka lukemista!
 

Tehtävässä tavoitteenasi on varmistaa kaikkien yrityksen sisäisten ja ulkoisten ohjeiden sekä lakien ja määräysten noudattaminen verotuksen näkökulmasta. Lisäksi tuot veronäkökulmaa prosessien optimaaliseen toteutukseen. Työpäiväsi pitävät sisällään vero- ja viranomaisraportointia, perehtymistä ajankohtaisiin verouudistuksiin sekä sisäistä verokonsultointia. Teet yhteistyötä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa kaikissa veroihin liittyvissä asioissa. Olet tärkeässä roolissa yrityksemme sisäisen ammattitaidon lisäämisessä ja kehittämisessä veroasioihin liittyen. Lisäksi osallistut tilinpäätöksen laatimiseen. Tehtävässä toimit hyvin itsenäisesti, mutta saat osastolta tarvittavaa tukea ja teet tiivistä yhteistyötä kansainvälisten kollegoiden kanssa.

Tehtävä on kokoaikainen ja toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme toki mahdollisimman pikaista aloitusta.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Kokemusta alan tehtävistä vähintään 3-5 vuoden ajalta. Toivomme, että sinulta löytyy laaja-alaista kokemusta veroasioista ja eri verolajeista, etenkin kaupan alan näkökulmasta, sekä ymmärrystä kirjanpidosta ja sen yhteydestä verotukseen.
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, olet opiskellut esimerkiksi kauppatieteitä ja olet koulutukseltasi kauppatieteiden maisteri.
 • Analyyttistä ajattelutapaa ja ongelmanratkaisukykyä. Hahmotat helposti kokonaisuuksia ja sinulla on silmää myös yksityiskohdille sekä näkemystä kehittämistyölle. 
 • Erinomaisia IT-taitoja ja omaksut uusia järjestelmiä nopeasti. Arjessasi pyörität Exceliä sujuvasti ja olet kokenut SAP FI -käyttäjä.
 • Erinomaisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Saksan kielen osaaminen on plussaa, mutta pärjäät tehtävässä myös ilmankin. Ilahdumme, jos olet kiinnostunut oppimaan kieltä.
 • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä sidosryhmien kanssa vahvistaessasi ymmärrystäsi eri osastojen toiminnasta.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Hauskat ja asiantuntevat työkaverit sekä mahdollisuuden verkostoitua ympäri Euroopan.
 • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä. Pääset myös aidosti kehittämään osaston toimintaa.
 • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.
 • Henkilökohtaisen kummin, joka tukee sinua työsuhteesi alkuvaiheessa. Myös perehdytysvaiheen hoidamme tietysti huolella.
 • Mukavat työskentelytilat – eli kuntosali, ilmainen kahvi ja kunnon työvälineet. Aika perusjuttuja, mutta Lidl House Espoon Niittykummussa on oikeasti viihtyisä paikka tehdä töitä. Tietysti meillä on myös liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyöskentelyyn. Etätyö onnistuu meillä joustavasti, mutta tykkäämme kokoontua myös säännöllisesti yhdessä toimistolle.

Tule työkaveriksemme!

Talousosastoomme kuuluu 17 asiantuntijaa, joista jokainen on alansa rautainen ammattilainen. Vaikka osaston tehtävät vaativat toisinaan äärimmäistä tarkkasilmäisyyttä ja raudanlujaa keskittymistä, niin tiimissä työtä tehdään kuitenkin pilke silmäkulmassa hyvällä draivilla
 

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 7.12.2022 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Talouspäällikkö Eeva Siljala (puh. 044 2430226) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 25.11.2022 klo 15-16 ja torstaina 1.12.2022 klo 10-11.