Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Varastotyöntekijä, Janakkalan jakelukeskus, kesätyö

Hae nyt
Sara_pun_16_9

Sijanti

Jakelukeskus {amount} km päässä
Rastikankaantie
14200 Janakkala

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Logistiikka

Viitenumero

282347

Viimeinen hakupäivä

06.02.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Kesä on kreisi, kuten meidänkin biisissämme aikanaan loiloteltiin. Ja niinhän se on, kesä on ihmisen parasta aikaa ja jokainen kesäpäivä voi olla se viimeinen kesäpäivä. Nyt on kuitenkin niin, että osa meistä joutuu, (eikun siis tietysti pääsee) olemaan hommissa myös kesällä. Säästöpossu vaatii lihotusta, jollain pitää ne kesämenot maksaa ja jos ei muuta, niin sukulaiset käskevät menemään jo sinne OIKEISIIN TÖIHIN!  

Ja niitähän meillä on. Tiivistettynä Lidukasta voisi sanoa seuraavaa: me olemme kaupan alalla semmoinen ilkikurinen pikkusisarus, joka tekee hommat vähän omalla tyylillään. Me rakastamme tehokkuutta, mutta työt tehdään se kuuluisa pilke silmäkulmassa. Etsimme nyt keräilijöitä kesätöihin 30 viikkotunnilla. Esimerkkityöntekijämme Janne työskentelee 30 tuntia viikossa ja tienaa kuukaudessa noin 2103,45€*. Lue ilmoituksen lopusta mistä Jannen palkka koostuu.  

Tällaisia asioita toivomme sinulta

Keräilijän työhön kuuluu nimensä mukaisesti tuotteiden keräily logistiikkakeskuksessa äänikeräilyjärjestelmän avulla. Aiempaa kokemusta ei tarvita, tärkeintä on se asenne (joka suomeksi muuten tarkoittaa sitä, että olet valmis kuuntelemaan ohjeita, osaat kysyä apua ja tuot yleisesti enemmän positiivista kuin negatiivista vibaa työyhteisöön). Lisäksi on tärkeää, että halut tehdä fyysistä vuorotyötä. 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Palkka meillä on reilu, noudatamme kaupan alan työehtosopimusta, jossa palkka karttuu kokemusvuosien mukaan. Lisäksi päälle tärähtää ilta- ja viikonloppulisät JA vielä erillinen logistiikkalisä, joka on 1,06-2,33 €/h. Näiden päälle saat vielä mahdollisuuden erilliseen suoritepalkkaukseen. Työyhteisö on leppoisa ja hommia voi mahdollisuuksien mukaan jatkaa myös kesän jälkeen.  

Tule työkaveriksemme!

Joten ei kun hakemusta tulille ja tule kesäksi käymään! Tai saatat jäädäkin, mut ei oo pakko!  Olemme mukana Tekijä2023 -tapahtumassa torstaina 26.1. klo 12.30-16.00. Tule kuulemaan lisää Lidlin kesätyöpaikoista!

* Palkkaesimerkki on laskettu logistiikkatyöntekijälle, joka työskentelee 30 tuntia viikossa TES-palkkatasolla 1. Mukaan on laskettu myös Lidlin logistiikkalisä, työaikalisien keskimäärä (314 €/kk) sekä suoritepalkka (70 €/kk). Palkkaesimerkki on keskimääräinen esimerkki, johon vaikuttaa taulukkopalkka kokemuksestasi riippuen, tekemäsi vuorot, vuorolisät ja olosuhdelisät. Suoritepalkka vaihtelee 0–225 € välillä, riippuen siitä, miten reippaasti keräilytyö luistaa!   

14–17-vuotiaita kesätyöhakijoita rohkaisemme hakemaan ensisijaisesti Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliitto PAMin tukema palkallinen kesäharjoittelu sopii 14–17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille. Kahden viikon harjoittelu on mainio ensimmäinen kaupan alan työkokemus. Haku Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun aukeaa myöhemmin keväällä, ja ilmoitamme siitä urasivuillamme.