Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Myyjä asettelee paistopistetuotteita

Varastotyöntekijä, kesätyö, Järvenpään jakelukeskus

Hae nyt

Me Lidlillä tiedämme, että kukaan työntekijä ei ole vain yhtä asiaa, emmehän mekään ole vain hyvä TAI halpa. Meillä jokaisella on erilaisia vahvuuksia ja kaikki niistä eivät näy päällepäin. Kesätöissä Lidlillä pääsetkin käyttämään omia vahvuuksiasi sekä hankit roppakaupalla lisää taitoja. Ja tietysti tienaat hyvää liksaa ja saat uusia ystäviä, sehän se parasta kesäduunissa usein onkin.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Meillä et tarvitse aiempaa kokemusta varastotyöstä, mutta tarkkuutta, tehokkuutta ja halua fyysiseen työhön pitää löytyä.
  • Halua ja rohkeutta kysyä, silloin kun joku on epäselvää. Meillä pitkän linjan ammattilaisetkin ovat toisinaan aivan pihalla, mutta kysyvä ei tieltä eksy. Kaipaamme siis oma-aloitteisia kesätyöläisiä, joilla on kysymysten lisäksi malttia kuunnella myös ne vastaukset.
  • Uskallusta kertoa uusia ja tuoreita näkemyksiä. Meitä kyllä kiinnostaa!
  • Ja sitten ne perusräpit, jotka kyllä usein tekevät hyvän työntekijän: tiimityötaitoja, sisukasta asennetta ja iloista mieltä.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että myös tai oikeastaan varsinkin kesätyöntekijämme pääsevät mukaan työporukkaan. Perehdytämme ja koulutamme kesätyöntekijät huolella ja meille saa tulla oppimaan ja ihmettelemään.

Raha-asioista sen verran, että maksamme työntekijöillemme TES-palkan päälle vielä 18 % logistiikkalisää. Tarjoamme töitä keskimäärin 30 h/vko ja mahdollisuuksien mukaan töitä saa tehdä toki enemmänkin. Säästöpossu, matkakassa ja virkistysrahasto voivat siis tänä kesänä erityisen hyvin!

Olemme vastuullinen ja rohkea yritys, joka on tunnettu erityisen pitkistä työuristaan. Tarjoamme sinulle siis huikean kivan kesätyökokemuksen, josta on varmaa hyötyä myös jatkossa. Moni muuten jatkaakin meillä töitä myös opintojen ohella. Kesän jälkeen käymme yhdessä läpi sinun vahvuutesi ja neuvomme, miten sanoittaa meillä opittuja taitoja myös jatkossa.

Tule työkaveriksemme!

Meillä pääset siis kesällä kokemaan yllätyksellistä ja energistä menoa, josta ei vauhtia varmasti tule puuttumaan. Tulet tapaamaan mukavia ihmisiä, tienaamaan reilua palkkaa ja oppimaan jotain uutta sekä meistä että itsestäsi.

Joten ei kun hakemusta tulemaan, emme malta odottaa, että saamme kuulla lisää sinusta ja vahvuuksistasi. Nyt saa kehuskella!

Hakuprosessin eteneminen

Kesätyönhakijoiden rekrytointiprosessin esikarsintavaiheeseen kuuluu videohaastattelu. Lähetämme mahdolliset videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten seurailethan aktiivisesti omaa mailiasi.


Vastaanotamme vuosittain ilahduttavan suuren määrän kesätyöhakemuksia. Olemme kaikkiin kesätyönhakijoihin yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä mutta olethan kärsivällinen odottaessasi tietoa omasta hakuprosessistasi. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille viimeistään kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.
 

Sijanti

Järvenpään jakelukeskus {amount} km päässä
Riffikatu 4
04420 Järvenpää

Työsuhde

osa-aikainen (30 h/vko)

Tehtävätaso

Kesätyöntekijä

Viimeinen hakupäivä

31.01.2022

Viitenumero

FI-014504