Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Vuoropäällikkö, Iisalmi-Iisa (30 h/vko)

Hae nyt
Myyjät_sin_16_9

Sijanti

Myymälä {amount} km päässä
Satamakatu 8
74100 Iisalmi

Työsuhde

Osa-aikainen

Tehtävätaso

Aloitustaso
Myymälä

Viitenumero

327466

Viimeinen hakupäivä

27.09.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Esihenkilötyökokemusta kaipaavat HUOMIO! Etsimme nyt Iisalmi-Iisan myymäläämme vuoropäällikköä. Aikaisempaa esihenkilökokemusta ei vaadita, sillä se kuuluisa asenne ratkaisee!  Tehtävä on osa-aikainen (30 h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. 

 

Nimensä mukaisesti vuoropäällikkö vetää omaa vuoroaan, eli vastaa myymäläarjen ja ennen kaikkea myymälän työntekijöiden työn sujuvuudesta. Esihenkilötyö on arvokas rivi kenen tahansa CV:ssä, ja vuoropäällikön työ onkin mahtava steppi johtamisen urapolulla. Työ sopii kuitenkin myös loistavasti alanvaihtajille, joilla on jo kokemusta tiimien vetämisestä.

 

Mutta uramahdollisuuksien lisäksi se on palkka, joka varmasti kiinnostaa. Niina työskentelee Helsingin myymälässä vuoropäällikkönä 30 tuntia viikossa ja tienaa kuukaudessa noin 2268 euroa*.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Iloista asiakaspalveluasennetta – meille tämä on nöyryyttä oppia, uteliaisuutta kysyä ja energiaa palvella. 
 • Kokemusta kaupan alalta – mikä tahansa palvelualan kokemus toimii loistavana taustana, joten hae rohkeasti, vaikka olisit kaupassa käynyt vain asiakkaana, me kyllä perehdytämme sinut huolella.     
 • Kiinnostusta esihenkilötyötä kohtaan – sinulla ei tarvitse olla aiempaa johtamiskokemusta, meillä pääset kasvamaan.  
 • Innostavaa otetta johtamiseen – haluat kehittää ja kehittyä!  

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Kilpailukykyisen palkan – maksamme vuoropäälliköille 5 % palkanlisää TES:n päälle sekä 15 % lisän vetovuoroista peruspalkan päälle. Ja vielä tämän kaiken päälle tulee erillinen Lidl-lisä (1,5 % - 10 %).  Varmistamme palkkatasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden yrityksessämme yhdenvertaisella ja palkkausjärjestelmällä.
 • Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja etenemiseen – osoittamalla potentiaalisi voit edetä esimerkiksi apulaismyymäläpäällikön tai myymäläpäällikön tehtäviin. Katso esihenkilömme Marian uratarina täältä. 
 • Kattavan perehdytyksen – tuoreelle vuoropäällikölle tarjoamme jopa kolmen kuukauden perehdytysjakson. 
 • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä – työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on tapahtumarikasta ja täynnä elämää.  
 • Reilun ja vakaan työnantajan – olemme saaneet Top Employer -sertifikaatin merkiksi esimerkillisestä työnantajuudesta Suomessa ja sitoutuneet Vastuullinen työnantaja -ohjelman periaatteisiin.  
 • Osaavan tiimin tuen – mahtava porukkamme uskoo töissä viihtymisen ja yhdessä tekemisen tärkeyteen.  
 • Osa-aikaisen kaupan aukioloaikojen mukaisen vuorotyön – haluamme, että työ- ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa. 

Tule työkaveriksemme!

Vuoropäällikkönä meillä ovat tyypillisesti viihtyneet sellaiset henkilöt, ketkä suhtautuvat työhön avoimesti, uskaltavat kysyä ja ovat kiinnostuneita johtamaan. Vuoropäällikön pesti on usein vienyt Lidl-uralla eteenpäin, mutta moni on ottanut opit myöhemmin käyttöön myös aivan toisella alalla.   
  

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeiseen hakupäivään mennessä.

 

**Palkkaesimerkki: TES-tuntipalkka pääkaupunkiseudulla on 13,79 € tunnissa (5. vuosi), Lidl-lisä 0,21 € tunnissa (1,5 %) ja vuoropäällikön lisä 0,69 € tunnissa (5 %). Työaikalisät ovat keskimäärin 388 € kuukaudessa. Kokonaispalkaksi muodostuu keskimäärin 2268,36 € kuukaudessa.