Iloinen ja rohkea työpaikka
Etsi työpaikkoja Kirjaudu Kirjanmerkki

Ylläpidon koordinaattori

Hae nyt
Andrei_pun_16_9

Sijanti

Jakelukeskus {amount} km päässä
Riffikatu 4
04420 Järvenpää

Työsuhde

Kokoaikainen

Tehtävätaso

Kokenut
Kiinteistö

Viitenumero

289219

Viimeinen hakupäivä

22.03.2023

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Etsimme nyt uuteen ylläpidon koordinaattorin rooliin kiinteistöalan osaajaa. Ylläpidon koordinaattorina olet osa Järvenpään kymmenhenkistä kiinteistöosastoa, johon kuuluu ylläpitotiimin lisäksi myös myymälärakentamisen ja myymälämuutosten tiimit. Vastaamme yhdessä Etelä-Suomen alueen myymälöiden operatiivisista uudis- ja muutostyöhankkeista, myymälöiden ylläpidosta sekä myymälöiden kalustuksesta.  

Ylläpidon koordinaattorina tuet ylläpitopäällikköämme erilaisissa ylläpitoon liittyvissä tehtävissä ja teet tiivistä yhteistyötä ylläpitoasentajien kanssa. Vastuualueisiisi kuuluvat myymälöiden tekniset kierrokset, arviointi korjaustarpeista, sisäisten vikailmoitusten käsittely ja toimenpiteiden laadinta. Lisäksi pääset toteuttamaan energia- ja kustannusseurantaa ja olemaan mukana ulkoisten toimijoiden työnseurannassa.  

Tehtävä on vakituinen, ja toivomme mahdollisimman pikaista aloitusta. Toimipisteesi sijaitsee Järvenpään jakelukeskuksella, ja pystyt itse hyvin joustavasti suunnittelemaan työarkeasi. Meillä etätyöskentely sujuu vaivattomasti, mutta kohtaamme toisiamme säännöllisesti myös lähityössä. 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa työkokemusta kiinteistöalan ylläpidollisista tai hallinnollisista tehtävistä. Kiinteistöalan koulutus on tehtävässä eduksi ja erityisesti ilahdumme, jos sinulta löytyy kiinteistöautomaation ja teknisten laitteiden tuntemusta. 
  • B-ajokorttia ja liikkumisvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Huristelet mielelläsi ympäri myymälöitä, jotka sijoittuvat aina Vaalimaalta Kirkkonummelle. 
  • Kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti sekä MS Office -ohjelmien ja erityisesti Excelin hyvää hallintaa.  
  • Hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla pysyy langat käsissäsi tilanteessa kuin tilanteessa ja viestit mielelläsi myös sidosryhmille. 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 3900 €/kk, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan. 
  • Kattavan perehdytyksen ja henkilökohtaisen kummin, jonka tehtävä on tukea sinua koko työskentelysi ajan.
  • Monipuolisia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä. Työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää.
  • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen. 
  • Tehtävään kuuluu myös vapaa autoetu.

 

Tule työkaveriksemme!

Järvenpään ylläpidon nelihenkinen tiimi paiskii töitä tosissaan, mutta ei totisina. Meidän tiimissä avoimuus ja huumorintaju ovat arjen kantava voima. Ketään ei jätetä yksin ja autamme toinen toisiamme.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 22.3.2023 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Ylläpitopäällikkö Juho Laitinen (p. +358 50 5256398) vastaa ilomielin kysymyksiisi maanantaina 13.3. klo 14.00-15.30 ja tiistaina 21.3. klo 14.00-15.30.