Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Lidl palkkaa yli 1000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea

Kesätyö myymälässä, jakelukeskuksessa ja pääkonttorilla

Kesällä tarjoamme yli 1 000 kesätyöpaikkaa kaikkiin myymälöihin eri puolille Suomea, kahteen jakelukeskukseemme sekä pääkonttorillemme Vantaan Kaivokselaan. Töitä on tarjolla kaikenikäisille eri alojen osaajille sekä ensimmäistä työpaikkaansa etsiville alle 18-vuotiaille nuorille.

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Lidl on reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta kaupan alalta, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen ja viihtyisän työilmapiirin, jossa on positiivinen yhdessä tekemisen meininki. Tutustu Lidlin työntekijöiden menestystarinoihin!

 

Kesätyöstä eväitä tulevaisuutta varten

 

Me Lidlissä ajattelemme, että kaikki työkokemus on tärkeää. Kesätöissä osoitettua ahkeruutta arvostetaan kaupan alan lisäksi millä tahansa alalla. Tarjoamissamme tehtävissä opit myös asiakkaiden, rahan ja tavaran taitavaa käsittelyä sekä tärkeitä yhteistyötaitoja.

Kesätyöntekijät mahdollistavat toiminnan sujumisen myös loma-aikana

Kesätyöntekijämme ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaa, menestyksemme mahdollistajia. Tämän vuoksi palkkaamme kesäksi joukkoomme ahkeria tiimipelaajia, joilla on positiivinen asenne töitä kohtaan, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenne on lopulta se, joka ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiostasi tehdä kanssamme töitä. Koko kesän kesätöihin kaikkiin toimipisteisiimme sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, 14–17-vuotiaille tarjoamme kahden viikon kestoisen Tutusta työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman. 

Aluepäällikkö: ”Hyvin tehty työ huomataan”

Lidlin aluepäällikkö kertoo, että kesätyöntekijät ovat paitsi kesäresurssi myös investointi tulevaisuuteen. ”Opimme heiltä paljon uutta, ja toisaalta heillä on mahdollisuus päästä mukaan työelämään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Nuoret saavat arvokasta työkokemusta ja ansaitsevat omaa rahaa.” Kesätyö myymälässä voi poikia töitä myös jatkossa. ”Arvostamme erityisesti ahkeruutta, rohkeutta, joustavuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Olennaisinta on hyvä asenne työntekoon. Kesätyössä on mahdollisuus näyttää omaa osaamistaan,  ja hyvin tehty työ kyllä huomataan”.
Kesätyöntekijöidemme työtehtävät:

Myymälöiden kesätyöntekijät
Kesätyöntekijämme myymälöissä tekevät kaikkea mitä muutkin työntekijämme. Mikään päivä ei ole samanlainen, sillä jokainen myymälätyöntekijä on vastuussa iloisesta asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kuorman purusta, tavaran hyllytyksestä ja myymälän siisteydestä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen töihisi, joten et tarvitse aiempaa kokemusta myymälätyöstä. Tutustu tarkemmin myymälätyöhömme: http://bitly.com/myymalatyo
 
Jakelukeskusten kesätyöntekijät
Varastotyöntekijät keräävät myymälöiden tilaukset sekä pakkaavat ja kuljettavat valmiit tilaukset lähtevän tavaran kaistoille. Keräilijöillä on käytössään keräilyvaunut sekä ääniohjattu keräilyjärjestelmä. Tutustu tarkemmin Lidlin jakelukeskustyöhön: http://bitly.com/jakelukeskustyo
 
Pääkonttorin kesätyö
Pääkonttorin eri osastot hakevat kesätyöntekijöitä monenlaisiin työtehtäviin. Työtehtävät poikkeavat toisistaan osastosta riippuen. Tarkempaa tietoa kesätyöpaikoista voit lukea kyseisen paikan hakuilmoituksesta. Tutustu tarkemmin pääkonttorin kesätöihin kesätyöhaun aikaan Avoimet työpaikat -sivustolla.

Miten haen?

Kesätyörekrytointimme on käynnissä tammi-helmikuussa. Kesän 2016 kesätyöhaku on päättynyt.