Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Jäikö jokin
askarruttamaan?

avatar1

Miten jätän hakemuksen avoinna olevaan tehtävään?

Lidlissä avoinna olevat työtehtävät löytyvät Avoimet työpaikat -osiosta. Kutakin tehtävää haetaan painamalla työpaikkailmoituksessa olevaa linkkiä ja täyttämällä sähköinen hakulomake.

 

Voinko jättää avoimen hakemuksen?

Ikävä kyllä emme tällä hetkellä vastaanota avoimia hakemuksia.

Minulla on ongelmia hakemuksen lähettämisen kanssa tai rekrytointiportaaliin sisäänkirjautuessa. Mitä teen?

Mikäli sinulla on ongelmia hakemuksen lähettämisen kanssa, lähetä selkeä kirjallinen kuvaus ongelmastasi kuvakaappausten kera sähköpostilla osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Vastaamme sinulle seuraavana arkipäivänä.

Millainen on hyvä hakemus?

Hyvä hakemus on selkeä ja tiettyyn työtehtävään kohdistettu. Hakemuksen perusteella saa selkeän kuvan työnhakijasta sekä tämän osaamisesta, työkokemuksesta ja koulutuksesta. Erotut joukosta tuomalla hakemuksessasi esille oman persoonasi. Haluamme kuulla motivaatiosi hakemaasi tehtävää ja Lidliä kohtaan, sekä mitä sinä toisit mukanasi Lidliin.

Palkkaatteko kesätyöntekijöitä?

Palkkaamme kesätyöntekijöitä myymälöihimme, jakelukeskuksiimme ja pääkonttorillemme. Hakuaika kesätöihin on tammi-helmikuussa ja Tutustu työelämään ja tienaa-harjoitteluun maaliskuussa.

 

Onko hakemukseni tullut perille?

Saat sähköpostiisi automaattisen saapumisilmoituksen, joka toimii hakemuksen vastaanoton vahvistuksena. Saapumisilmoitus lähetetään hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi huolella.

Mikäli et saa saapumisilmoitusta, pyydämme sinua tarkistamaan sähköpostisi roskapostin ja suodatinasetukset, sillä suodatin saattaa siirtää viestin sinne. Tämä vaikuttaa kaikkiin muihin kyseiseen rekrytointiin liittyviin viesteihin.

Tutkintoni on kesken, mutta hakulomaketta ei voi lähettää ellei ole lisännyt tutkinnon suorittamispäivää. Mitä teen?

Mikäli et ole suorittanut tutkintoa loppuun, voit täyttää tutkinnon suorituspäiväksi arvioidun päättymispäivän.

Milloin ilmoitatte, olenko saanut hakemani paikan?

Pyrimme ilmoittamaan hakijoille mahdollisimman pian tulivatko he valituiksi vai eivät, viimeistään kahden viikon sisällä haastattelusta.

Milloin ja miten kutsu työhaastatteluun tulee?

Haastattelukutsu tulee puhelimitse kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä. Ei kiitos-vastaus lähetetään sähköpostitse kuukauden sisällä. Kesätyöhakemusten käsittelyssä saattaa mennä hieman pidempään.

Lähetin jo hakemukseni. Voinko lisätä ansioluettelon tai muun liitteen jälkikäteen?

Ikävä kyllä tämä ei ole mahdollista. Voit täyttää hakemuksen kyseiseen tehtävään uudestaan.

Haluan perua hakemukseni, mitä teen?

Voit vetäytyä hausta kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Kohdasta "Omat hakemukset" voit poistaa hakemuksesi. Voit myös ilmoittaa hakemuksesi perumisen osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi.

Miten kauan säilytätte hakemuksia?

Työnhakijoiden tietoja säilytetään sähköisessä työnhakujärjestelmässä niin kauan kuin tiedot ovat tarpeellisia käyttötarkoituksen toteuttamiseksi ja/tai kunnes yhdenvertaisuuslain (1325/2014) sekä lain naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta (609/1986) mukaiset työnhakua koskevat kanneajat ovat raeunneet.

Miten työnhakijoiden tietoturva on varmistettu?

Käytämme antamiasi henkilötietoja vain rekrytointitarkoitukseen. Tietoja käsitellään, säilytetään ja tuhotaan Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.