Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Lidlin International Trainee -ohjelma

"Trainee-ohjelma
tarjoaa joka päivä
jotain uutta"

Tarja, Logistiikan International Trainee

International Trainee

Kansainvälinen ohjelma

International Trainee on ohjelma korkeakoulusta valmistuneille. Ohjelman eri vaiheiden aikana trainee tutustuu Lidlin toimintaan Suomessa ja Saksassa, syventää ammatillista osaamistaan ja saa ulkomaan työkokemusta. Ohjelman kesto on 18 kuukautta.

Ohjelmaan haettaessa hakija valitsee omaan kokemukseen, koulutukseen ja mielenkiintoon sopivan suuntautumisalan. Suuntautumisala määrittää ohjelman tarkemman sisällön ja tutustuttaa traineen perusteellisesti kyseisen suuntautumisalan osaston toimintaan. Oman suuntautumisalan osaston lisäksi trainee tutustuu myymäläkenttään, jakelukeskuksiin sekä toiseen yrityksemme osastoon. Trainee-ohjelmassa vietetään lisäksi kuusi kuukautta Saksassa, jossa trainee pääsee tutustumaan Lidlin toimintaan kansainvälisesti. Ohjelma alkaa kaksi kertaa vuodessa, 1.4. ja 1.10.

Haku ohjelmaan käynnistetään kaksi kertaa vuodessa, tammikuussa ja heinäkuussa. Suuntautumisalat, joihin haetaan osallistujia, riippuvat yrityksen henkilöstösuunnittelusta.

Seuraava hakumme International trainee -ohjelmaan on 24.6.-18.7.2019.

>>Tutustu tarkemmin International Trainee -ohjelman suuntautumisaloihin!

Hakijaprofiili

International Trainee -ohjelmaan haemme dynaamisia ja eteenpäinpyrkiviä tiimipelaajia kasvamaan tulevaisuuden tekijöiksi päivittäistavarakaupan alalla.

Odotamme hakijoilta:

  • Yliopisto- tai korkeakoulutasoista koulutusta
  • Jonkin verran koulutusta vastaavaa työkokemusta
  • Palavaa halua kehittyä päivittäistavarakaupan alan huippuammattilaiseksi
  • Valmiutta kääriä hihat kaikissa toimintaympäristöissämme
  • Joustavuutta ja valmiutta asua ei paikkakunnilla ohjelman aikana
  • Pitkäjänteistä ja määrätietoista asennetta
  • Yhteistyökykyä ja tiimihenkisyyttä
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Saksan kielen osaamista tai tahtoa oppia saksan kieli

Työtehtävät

International Traineen tehtävät ja roolit vaihtelevat ohjelman jaksojen aikana ja niiden sisällä. Trainee tutustuu kattavasti myymäläkentän toimintoihin ja suuntautumisalan osastolla hän mm. tukee ja kehittää liiketoimintaa. Jakson alussa trainee perehtyy ja oppii, ja jakson edetessä hän pääsee ottamaan enemmän vastuuta liiketoiminnasta ja saa omia vastuualueita. Ohjelman aikana trainee tutustuu osastojen tehtäväkenttään, oppii yrityksen toimintatapoja, solmii kontakteja ja luo tulevissa tehtävissä tarvittavaa verkostoa. Emme odota että International Traineet osaavat valmiiksi kaiken, vaan haluamme opettaa ja valmentaa huippuammattilaiseksi.

International Traineen henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet, aiempi kokemus sekä Lidlin liiketoiminnalliset tavoitteet määrittävät Trainee-ohjelman tarkemman sisällön.

Työpaikan sijainti

Pääsääntöinen toimipaikka on suuntautumisalasta riippuen pääkonttori, jakelukeskus tai myymäläkenttä. Myymälävaiheen aikana toimipaikka vaihtelee kaikilla ja siksi vaadimme traineelta joustavuutta ja matkustus-/muuttovalmiutta.

Lisätietoja

Tarjoamme International Traineelle kilpailukykyisen ja reilun palkan, mielenkiintoisen, monipuolisen ja laajan tehtäväkentän sekä pontevan lähtölaukauksen uralle! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja ohjelman päätyttyä Trainee sijoittuu asiantuntijatehtäviin suuntautumisalansa osastolle Lidl Suomeen.

Haku International Trainee -ohjelmaan käynnistyy 24.6.2019. Pääset seuraamaan hakuilmoituksiamme Avoimet työpaikat -sivustolla.
 

 

Avoimet työpaikat