Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.
« Takaisin uratarinoihin

Tuote- ja markkina-asiantuntija

Matias, tuote- ja markkina-asiantuntija

Aluepäällikkö Lidl esimies

 

Päädyin hakemaan Lidlille tuote-ja markkina-assistentiksi ostotaustani takia. Aiemman kokemukseni pohjalta minulla oli työnkuvasta hyvä käsitys, mutta tehtävän monipuolisuus ja vastuullisuus tempaisivat minut heti mukaansa. Kuluneet reilut kaksi vuotta ovat menneet varsin nopeasti, sillä koko ajan vastaan tulee jotain uutta.

Tällä hetkellä työskentelen tuote-ja markkina-asiantuntijana sekä team leaderina kolmen hengen tuote-ja markkinaosastossa. Olemme osa kaupallisen osaston hallintoa. Päivittäiseen työhöni kuuluu kilpailijoiden seuranta niin hintojen kuin tuotteidenkin osalta, tarkoituksena pitää Lidl edullisimpana päivittäistavarakauppana. Lisäksi tiimimme seuraa paljon ruokatrendejä ja markkinoiden tapahtumia. Työ Lidlissä tarjoaa todellisen näköalapaikan kaupan alan trendeihin ja mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

Oma työni on liikkuvaa ja vaihtelevaa, mikä pitää sen mielenkiintoisena. Lisäksi saan tukea omien ideoideni toteuttamiselle, eikä mikään ole palkitsevampaa kuin huomata onnistuneensa. Olen ylpeä lidliläinen, koska saan työskennellä yrityksessä, jossa on erinomainen työilmapiiri ja valoisa tulevaisuus. Koen Lidlin vakaana työnantajana, koska se kasvaa koko ajan ja vankentaa jalansijaansa Suomen haastavilla pt-markkinoilla. Koen, että meillä on hyvät etenemismahdollisuudet kaikille halukkaille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.