Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.
« Takaisin uratarinoihin

Myynnin osastopäällikkö

Sanna, osastopäällikkö

International Trainee HR

Yhteinen kasvutarina

Vuoden 2002 keväällä näin pienen musta-valkoisen työpaikkailmoituksen paikallisessa lehdessä myymäläpäällikön tehtävästä, joka oli yksi ensimmäisistä Suomessa avattavista myymälöistä. Siitä alkoi tarinani Lidlissä ja on ollut hienoa saada olla osana yrityksen kasvua ja menestystä alusta saakka.
Urapolkuni Lidlissä on ollut palkitsevan monivaiheinen. Aloitin kattavalla koulutuksella Saksassa, jonka jälkeen pääsin avaamaan uuden myymälän Suomessa. Jatkoin siitä aluepäällikön tehtävään, jossa olin vastuussa useamman myymälän toiminnasta. Lisäksi olen työskennellyt sisäisenä tarkastajana Saksassa sekä myyntipäällikkönä, jonka jälkeen siirryin pääkonttorille myynnin osastolle projektipäällikön tehtäviin. Tällä hetkellä toimin myynnin osastopäällikkönä. Ura Lidlissä on tuonut eteeni jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita. Parasta työssäni ovat kollegat ja vahva kansainvälinen organisaatio, joka antaa mahdollisuuden toteuttaa unelmia.

Menestyksen mahdollistaja

Työnantajana Lidl  on ennen kaikkea kansainvälinen, nuorekas, monipuolinen ja reilu palkanmaksaja. Meillä on Lidlissä kunnianhimoisia työntekijöitä, huiput kollegat ja hyvä yhteishenki. Näiden lisäksi menestyksemme perustuu työskentelykulttuuriin, joka kannustaa tarttumaan mahdollisuuksiin. Tässä koetan omalta osaltani tukea kollegoitani ja olenkin huomannut, että esimiestyössä menestyy, kun uskoo omaan tiimiinsä, kommunikoi selkeästi ja arvostaa empaattisuutta. Tuleville lidliläisille vinkkaisin, että meillä menestyvät ja viihtyvät kunnianhimoiset ja sinnikkäät tiimityöskentelijät. Yhdessä menestymme ja opimme joka päivä lisää!