Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.
« Takaisin uratarinoihin

International Trainee

Duales Studium koulutusohjelma

Tarja, logistiikan International Trainee

Aloitin logistiikan International Trainee- koulutusohjelmassa huhtikuussa 2015. International Trainee -ohjelma houkutteli minut Lidl-uralle laaja-alaisuutensa, kansainvälisten mahdollisuuksiensa ja saksan kielikurssin vuoksi. Vastavalmistuneena tuotantotalouden diplomi-insinöörinä olenkin kokenut logistiikan koulutusohjelman erinomaiseksi mahdollisuudeksi kasvaa kaupan alalle. Lidlissä olen konkreettisesti päässyt tutustumaan sekä pääkonttorin, myymälöiden että jakelukeskusten perusprosesseihin. Lidl on reilu työnantaja, joka panostaa ainutlaatuisesti koulutukseen. Koen, että Lidl antaa koulutuksen kautta kaikille työntekijöilleen mahdollisuuden menestyä työssään, mikä näkyy myös yrityksen hyvässä työilmapiirissä.

Olen ylpeä Lidlistä, sillä yrityksemme antaa ennakkoluulottomasti kasvumahdollisuuksia nuorille. Esimerkiksi International Trainee- ohjelman aikana me saamme tutustua kokonaisvaltaisesti yrityksen toimintoihin myymälä- ja varastotyöstä aina projektien toteuttamiseen. En ole kuullut, että muualla olisi näin laajoja harjoitteluohjelmia kilpailukykyisellä palkalla!

Olen ylpeä yrityksestämme myös muuntautumiskykymme ja dynaamisuutemme vuoksi. On mahtavaa saada olla osana Lidl - tiimiä toteuttamassa yhteisiä isoja muutoksia nopealla tahdilla. Yhteistyö pelaa yrityksessämme ja meillä kaikilla on yhteinen tavoite palvella asiakkaitamme paremmin ja tuoda uutta suomalaisille markkinoille. Olen onnellinen työstäni Lidlissä, sillä yritys todella vie uraani uuteen ja innostavaan suuntaan.