Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Kiinteistö 0716


Kiinteistötoiminta ja liikepaikkahankinta

Laadukasta, turvallista ja ajanmukaista rakentamista

Myymäläverkostomme kasvaa koko ajan. Uusista liikepaikoista neuvotellaan jatkuvasti kiinteistönomistajien ja viranomaisten kanssa. Uuden myymälän rakennuttaminen ja laajan myymäläverkoston ylläpito edellyttää monen asiantuntijan työpanosta. Ennen uuden myymälän luovutusta myyntiorganisaatiolle on kiinteistötoimiston tiimi kulkenut jo pitkän tien.

Pääkonttorin kiinteistöosasto

Pääkonttorimme kiinteistöosastoon kuuluvat rakennus- ja ylläpito-osasto sekä liikepaikkahankinta ja kiinteistöhallinto. Liikepaikkapäällikkömme etsivät jatkuvasti uusia liiketiloja ja tontteja sekä vastaavat olemassa olevista vuokrasuhteista. Rakennus- ja ylläpito-osastot vastaavat myymälä- ja jakelukeskusrakentamisen konseptoinnista ja kehittämisestä sekä ylläpidon ohjeistamisesta ja kiinteistötekniikasta. Osasto ohjaa operatiivisessa rakentamistoiminnassa mukana olevia kiinteistötoimistojamme. Kiinteistöosasto vastaa myös erilaisten projektien läpiviennistä, valtakunnallisista sopimuksista ja kiinteistökantaan liittyvien asiakirjojen hallinnasta.

Kiinteistötoimistot

Alueelliset kiinteistötoimistomme Espoossa ja Laukaassa huolehtivat kiinteistöistämme ympäri Suomen. Uuden myymälän rakennuttaminen ja laajan myymäläverkoston ylläpito edellyttää monen asiantuntijan työpanosta. Rakennuttamisen projektipäälliköt ja asiantuntijat ohjaavat uusien myymälöiden suunnittelua, kilpailuttavat urakat, laativat urakkasopimukset, budjetoivat ja aikatauluttavat hankkeet sekä valvovat työn laatua. Tekniset isännöitsijät vastaavat alueensa myymälöiden ylläpidosta ja huollosta, jotta myymälän ilme pysyy raikkaana ja henkilökunnan työskentelyolosuhteet turvallisina, toimivina ja ajanmukaisina.

Kiinteistöosastomme ja -toimistomme koostuvat erilaisista osaajista:

Kiinteistöassistentti, kiinteistöpäällikkö, ylläpitopäällikkö, ylläpitoassistentti, energianhallintapäällikkö, huoltovastaava, rakentamisen projektipäällikkö, kiinteistöasiantuntija, portfoliomanger, kiinteistöosaston trainee, liikepaikkapäällikkö, liikepaikka-assistentti, kiinteistötoimiston päällikkö, tekninen isännöitsijä, huoltomies.

Avoimet työpaikat