Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Esko, myyjä

 

Olen työskennellyt Lidlissä nyt kolme vuotta, joiden aikana olen ennättänyt keräämään monipuolista kokemusta eri myymälöistä sekä myynnin projekteista. Aloitin myyjänä ja tällä hetkellä olen vuoropäällikkö. Toimin samalla palvelukouluttajana. Lidl on ensimmäisiä työnantajiani ja tiedostan olevani onnekkaassa asemassa, sillä Lidl on tarjonnut minulle mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen.

Olen aina ollut kiinnostunut kaupan alasta ja tähänastinen kokemukseni Lidlissä on saanut minut vakuuttuneeksi siitä, että olen oikealla alalla. Haluankin rakentaa määrätietoisesti osaamistani Lidlissä sillä olen huomannut, että lidliläisille tarjoutuu jatkuvasti tilaisuuksia kouluttautua ja tarttua uusiin haasteisiin yrityksen sisällä. Oma aktiivisuus on dynaamisessa ympäristössä valttia ja osallistumalla eri projekteihin olenkin päässyt kokemaan ja näkemään  paljon. On ollut hienoa päästä mukaan kansainväliseen menestystarinaan, jota aion omalta osaltani tukea myös tulevaisuudessa.

Lidl tarjonnut minulle monin tavoin haastavan, motivoivan ja tsemppaavan työpaikan. Erityisenä plussana mainitsen reilun palkan ja esimiehet sekä mukavan työporukan, joiden kanssa on aidosti ilo palvella. Asiakaspalvelun paras puoli on huomata asiakkaiden tyytyväisyys ja voinkin sanoa, että asiakaskuntamme on todella mukavaa. Lidliläisenä olen myös ylpeä yrityksen jatkuvasta kasvusta niin Suomessa kuin maailmallakin. Eikä se ole ihmekään, onhan meillä enemmän kuin erinomainen tiimi tekemässä töitä tosissaan, vaikkei totisena. Se on ollut avain menestykseen nyt ja tulee olemaan sitä myös jatkossa. Tästä syystä olen ylpeä Lidlistä, joka on minulle enemmän kuin työpaikka.