Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Lidl yrityksenä

Olemme saksalainen perheyhtiö. Vuonna 2018 toimimme kansainvälisesti 28 maassa ja olemme Euroopan suurin päivittäistavaraketju. Suomen 10 ensimmäistä Lidl-myymälää avattiin vuonna 2002, ja vuonna 2018 yli 170 myymälän verkostomme ulottuu Hangosta Sodankylään. Tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa ja Laukaassa sijaitsevista jakelukeskuksistamme. Kolmas jakelukeskus rakennetaan Järvenpäähän. Lidlin hallintoa hoidetaan jakelukeskuksista, Espoossa sijaitsevasta pääkonttorista sekä kiinteistötoimistoista Espoosta ja Laukaasta.

Konseptimme ydintä on parhaan hinta-laatusuhteen tarjoaminen asiakkaille iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. Näiden eteen teemme kaikki yhdessä myymälöissämme, jakelukeskuksissamme ja pääkonttorillamme töitä.

Olemme vastuullinen toimija suomalaisessa yhteiskunnassa. Olemme kasvaneet Suomessa yhdeksi maan suurimmista työnantajista tarjoten Suomessa työtä noin 5 000 ihmiselle ja toimeksiantoja sadoille elintarvikealan, logistiikan ja rakentamisen yhteistyökumppaneille. Maksamme myös yhteisöveromme Suomeen. Olemme mukana lasten ja nuorten arjessa tukemalla liikunnallista elämäntapaa ja perheiden hyvinvointia järjestöjen ja urheiluseurojen kautta sekä valtakunnallisesti että paikallisesti.

Lue lisää yrityksestämme täältä.