Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

HR 0716


HR

Työtä yrityksen tärkeimmän resurssin eteen

Henkilöstöosastomme koostuu kolmesta alaosastosta: henkilöstöhallinto, rekrytointiosasto ja henkilöstön kehittämisosasto. Työsuhteen koko elinkaareen liittyvät asiat työnantajaimagosta rekrytointiin, palkanlaskennasta työterveyshuoltoon ja henkilöstön kehittämisestä työpaikkaliikuntaan hoidetaan kattavasti ja tehokkaasti näiden osastojen toimesta. Kaikilla osastoilla on vastuullaan erilaisia kehitysprojekteja ja ne tekevät kansainvälistä yhteistyötä emoyhtiömme HR-osaston kanssa.

Pääkonttorillamme on työsuojeluosasto, joka huolehtii lainsäädännössä ja sisäisissä ohjeistuksissa määriteltyjen työsuojeluvastuiden toteutumisesta - tapaturmien ennaltaehkäisyä unohtamatta.


Osastot koostuvat erilaisista osaajista:

 

Henkilöstöpäällikkö, henkilöstön kehittämispäällikkö, työhyvinvointipäällikkö, HRD- asiantuntija, HRD-assistentti, HR-assistentti, kieltenopettaja, rekrytointipäällikkö, rekrytoinnin ja työnantajaviestinnän koordinaattori, rekrytointiasiantuntija, henkilöstöhallinnon päällikkö, senior HR-asiantuntija, projektipäällikkö, team leader, henkilöstöasiantuntija, henkilöstöassistentti, HR-harjoittelija, työsuojelupäällikkö, työsuojeluasiantuntija, International Trainee.

Avoimet työpaikat