Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

Laadunvalvonta


Laadunvalvonta

Asetamme standardimme korkealle

Laadunvalvontaosastomme vastuulla on varmistaa tuotteidemme korkea laatu. Tämä tapahtuu erilaisin tutkimuksin ja analyysein. Myös tuotteita valmistavia tuotantolaitoksia tarkastetaan säännöllisesti. Laadunvalvonnan asiantuntijat auttavat ostajia kehittämään tuotteistamme vieläkin parempia antamalla suosituksia tuotteiden ravitsemuksellisen laadun kehittämiseksi.

Laadunvalvontamme vastaa asiakkaiden reklamaatioihin ja kiperiin kysymyksiin yhteistyössä tuotteen valmistajan ja asiakaspalvelun kanssa. Tuotteidemme aistinvaraiseen laatuun kiinnitetään runsaasti huomiota testaamalla tuotteita omassa koekeittiössämme sekä teettämällä tuotteista kuluttajatestejä. Lisäksi laadunvalvonnan keittiö- ja asiakaspalvelutyöntekijät huolehtivat pääkonttorin koekeittiön aikatauluista, toiminnasta ja siisteydestä.

 

Pakkausmerkintätiimi

Pakkausmerkintätiimi vastaa oman merkin tuotteidemme vaatimusten mukaisista pakkausmerkinnöistä. Pakkausmerkintätiimi kääntää muiden Lidl-maiden neuvottelemat pakkausmerkinnät suomeksi ja muokkaa kotimaisilta tavarantoimittajilta saadut tuotetiedot Lidl-muotoilun mukaisiksi. Lisäksi tiimi koordinoi suomen- ja ruotsinkielisten pakkausmerkintöjen yhdenmukaisuutta yhdessä Lidl Ruotsin kollegoiden kanssa.

 

Osasto koostuu erilaisista osaajista:

Osastolla on tällä hetkellä työntekijöitä seuraavilla nimikkeillä: Laadunvalvontapäällikkö, team leader, kääntäjä, laadunvalvonta-asiantuntija, laadunvalvonta-assistentti, keittiö- ja asiakaspalvelutyöntekijä.

Avoimet työpaikat