Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

12) Detail page stage 2324


Kesätyö myymälässä, jakelukeskuksessa ja pääkonttorilla

Match made in hevi

Me Lidlissä ajattelemme, että kesätyö on kuin ensirakkaus. Se on tärkeä askel, vaikka ei johtaisikaan loppuelämän kestävään liittoon. Välillä käy niinkin, että kukkaan puhjennut lempi ei lakastu, vaan sen väri muuttuu päivä päivältä syvemmäksi. Jotta suhteemme olisi oikea match made in heaven (vai pitäisikö sanoa hevi, ruokakauppa kun olemme), teemme seuraavat lupaukset:

Annamme kaikkien kukkien kukkia. Meidän kanssamme pystyt olemaan täysin oma itsesi.

Emme takerru vaan annamme sinulle tilaa. Sinulla jää aikaa itsellesi ja kavereille.

Olemme luottavaisia ja luottamuksen arvoisia. Keskinäisen luottamuksen ansiosta sinulla on turvallinen olo seurassamme.

Olemme joustavia ja huumorintajuisia. Yhteinen aikamme on mutkatonta ja hauskaa.

Olemme sitoutumiskykyisiä. Jos sinulla on hyvä olla kanssamme, kesätyö on hyvä perusta pidemmälle suhteelle.

Palkkaamme yli 1 000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea

Ensi kesänä tarjoamme yhteensä yli 1 000 kesätyöpaikkaa kaikkiin myymälöihimme eri puolille Suomea, kolmeen jakelukeskukseemme sekä pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun.

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Olemme reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta kaupan alalta, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen, viihtyisän työilmapiirin ja mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Kesätyöntekijät, menestyksemme mahdollistajat

Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa toimintaamme: sinun ansiostasi hommat sujuvat myös loma-aikana. Tämän vuoksi etsimme ahkeria joukkuepelaajia, joilla on positiivinen työasenne, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Lopulta asenne ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiosta tehdä kanssamme töitä.

Kesätyöntekijöidemme työtehtävät

Myymälät
Kesätyöntekijämme myymälöissä tekevät kaikkea sitä, mitä muutkin työntekijämme. Mikään päivä ei ole samanlainen, sillä jokainen myymälätyöntekijä on vastuussa iloisesta asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kuorman purusta, tavaran hyllytyksestä ja myymälän siisteydestä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen töihisi, joten et tarvitse aiempaa kokemusta myymälätyöstä. Tutustu tarkemmin myymälätyöhömme: http://bit.ly/lidlinmyymalatyo

Jakelukeskukset
Varastotyöntekijät keräävät myymälöiden tilaukset sekä pakkaavat ja kuljettavat valmiit tilaukset lähtevän tavaran kaistoille. Keräilijöillä on käytössään keräilyvaunut ja Pick-by-Voice-tilausjärjestelmä. Tutustu tarkemmin Lidlin jakelukeskustyöhön: http://bit.ly/lidlinjakelukeskustyo

Pääkonttori
Espoon Niittykummun pääkonttorillamme työskentelee yli 300 eri alojen ammattilaista. Osastommet hakevat kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin, joten tarjolla on monenlaisia uramahdollisuuksia. Tarkempaa tietoa pääkonttorimme kesätyöpaikoista löytyy Avoimet työpaikat ‑sivustolla julkaistavista hakuilmoituksista.

Tule tutustumaan jakelukeskukseemme

Haluatko nähdä miltä jakelukeskuksessamme näyttää ja kuinka työt sujuvat valtavissa varastotiloissamme? Onko sinulla kysymyksiä jakelukeskuksemme logistiikan kesätöistä? Järjestämme tutustumispäivän Janakkalan ja Laukaan jakelukeskuksissamme kesätöistä kiinnostuneille. Tapahtuma alkaa logistiikkapäällikön tervehdyksellä ja yritysesittelyllä, jonka jälkeen tutustutaan jakelukeskuksen historiaan ja toimintaan, kierretään jakelukeskuksen logistiikan tiloissa ja kuullaan jakelukeskuksen kesätyömahdollisuuksista. Tapahtuma kestää 1,5-2 tuntia.

Mikäli mahdollista, täytäthän jo ennen tapahtumaa kesätyöhakemuksesi sivuillamme. Huomioithan, että logistiikan kesätyömme ovat tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Janakkalan jakelukeskuksen tutustumispäivä
Janakkalan jakelukeskuksen tutustumispäivä järjestetään tiistaina 22. tammikuuta. Tapahtuma järjestetään kahdessa osassa. Tapahtumaan on tilattu kaksi erillistä linja-autokuljetusta: ensimmäinen kuljetus tapahtumaan lähtee Riihimäen linja-autoasemalta klo 13.30 ja toinen Hämeenlinnan linja-autoasemalta klo 14.30. Molempiin kaupunkeihin järjestetään paluukuljetus tapahtuman jälkeen.

Laukaan jakelukeskuksen tutustumispäivä
Laukaan jakelukeskuksen tutustumispäivä järjestetään keskiviikkona 23. tammikuuta. Tapahtuma järjestetään kahdessa osassa. Tapahtumaan on tilattu kaksi erillistä linja-autokuljetusta: esimmäinen kuljetus tapahtumaan lähtee Jyväskylän Matkakeskukselta klo 12.00 ja toinen Äänekosken linja-autoasemalta klo 14.30. Molempiin kaupunkeihin järjestetään paluukuljetus tapahtuman jälkeen.

Miten haen?

Kesätyörekrytointimme on käynnissä myymälöihin ja pääkonttorille 14.1.-5.2.2019 ja jakelukeskuksiimme 14.1.- 12.2.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään viikolla 9. Kesätyöpaikkojen hakuilmoitukset löytyvät urasivujemme Avoimet työpaikat -osiosta. Hae sinua kiinnostavaan toimipisteeseen täyttämällä sitä koskevan ilmoituksen alta avautuva sähköinen työnhakulomake. Vakuuta meidät, että olemme match made in hevi!