Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

12) Detail page stage 2324

Arvokasta
työkokemusta ja
kesä huippuporukassa!

#meidänlidl

Kesätyö myymälässä, jakelukeskuksessa ja pääkonttorilla

Lidl palkkaa yli 1000 kesätyöntekijää eri puolille Suomea

Kesällä 2018 tarjoamme yhteensä yli 1000 kesätyöpaikkaa kaikkiin myymälöihin eri puolille Suomea, kahteen jakelukeskukseemme sekä pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun. Töitä on tarjolla kaikenikäisille eri alojen osaajille sekä ensimmäistä työpaikkaansa etsiville alle 18-vuotiaille nuorille.

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Lidl on reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta kaupan alalta, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen ja viihtyisän työilmapiirin, jossa on positiivinen yhdessä tekemisen meininki.

Kesätyöstä eväitä tulevaisuutta varten

Me Lidlissä ajattelemme, että kaikki työkokemus on tärkeää. Kesätöissä osoitettua ahkeruutta arvostetaan kaupan alan lisäksi millä tahansa alalla. Tarjoamissamme tehtävissä opit myös asiakkaiden, rahan ja tavaran taitavaa käsittelyä sekä tärkeitä yhteistyötaitoja.

Kesätyöntekijät mahdollistavat toiminnan sujumisen myös loma-aikana

Kesätyöntekijämme ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaa, menestyksemme mahdollistajia. Tämän vuoksi palkkaamme kesäksi joukkoomme ahkeria tiimipelaajia, joilla on positiivinen asenne töitä kohtaan, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemusta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Asenne on lopulta se, joka ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiostasi tehdä kanssamme töitä.

Koko kesän kesätöihin kaikkiin toimipisteisiimme sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, 14-17 –vuotiaille tarjoamme kahden viikon kestoisen Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelman. 

Kesätyöntekijöidemme työtehtävät

Myymälöiden kesätyöntekijät
Kesätyöntekijämme myymälöissä tekevät kaikkea mitä muutkin työntekijämme! Mikään päivä ei ole samanlainen, sillä jokainen myymälätyöntekijä on vastuussa iloisesta asiakaspalvelusta, kassatyöskentelystä, kuorman purusta, tavaran hyllytyksestä ja myymälän siisteydestä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen töihisi, joten et tarvitse aiempaa kokemusta myymälätyöstä. Tutustu tarkemmin myymälätyöhömme: http://bitly.com/myymalatyo.

Jakelukeskusten kesätyöntekijät
Varastotyöntekijät keräävät myymälöiden tilaukset sekä pakkaavat ja kuljettavat valmiit tilaukset lähtevän tavaran kaistoille. Keräilijöillä on käytössään keräilyvaunut sekä Pick-by-Voice-tilausjärjestelmä. Tutustu tarkemmin Lidlin jakelukeskustyöhön: http://bitly.com/jakelukeskustyo.

Pääkonttorin kesätyö
Pääkonttorin eri osastot hakevat kesätyöntekijöitä monenlaisiin työtehtäviin. Osastosta riippuen, työtehtävät poikkeavat toisistaan. Tarkempaa tietoa kesätyöpaikoista voit lukea kyseisen paikan hakuilmoituksesta. Tutustu tarkemmin pääkonttorin kesätöihin kesätyöhaun aikaan ”Avoimet työpaikat” sivustolla.

Miten haen?

Kesätyörekrytointimme on pääosin käynnissä tammi-helmikuussa. Löydät kesätyöpaikkojen hakuilmoitukset urasivujemme Avoimet työpaikat –osiosta. Hae sinua kiinnostavaan toimipisteeseen täyttämällä kyseisen ilmoituksen alta avautuva sähköinen työnhakulomake ja vakuuta meidät miksi juuri sinä olisit meille sopiva kesätyöntekijä!

Heräsikö Lidlin kesätyöhausta kysymyksiä?

Järjestimme Lidlin Facebook-sivuilla livelähetyksen kesätöistä tammikuussa 2018. Vastasimme kesätöitä koskeviin kysymyksiin suorassa lähetyksessä. Pääset katsomaan nauhoitetun lähetyksemme osoitteesta facebook.com/lidlsuomi.