Odotamme paljon. Tarjoamme enemmän.

12) Detail page stage 2334


Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Kesäharjoittelu Lidlissä tarjoaa arvokasta työkokemusta kaupan alalta!

Kesällä palkkaamme satoja nuoria Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliiton tukemaan Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun myymälöihimme ja jakelukeskuksiimme. Kahden viikon kestoinen 14-17-vuotiaille peruskoululaisille ja lukiolaisille suunnattu palkallinen kesäharjoittelu tarjoaa nuorille ensimmäisen kaupan alan työkokemuksen kesäloman aikana. Kymmenen työpäivän aikana nuori pääsee avustamaan myymälän ja jakelukeskuksen päivittäisissä töissä ja tutustumaan toimintamme mielenkiintoiseen maailmaan. Maksamme kesäharjoittelusta 365 euron suuruisen kertakorvauksen.

Vastuullinen kesäduuni

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa. Lidl on reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle ensikosketuksen työelämään, arvokasta työkokemusta kaupan alalta ja viihtyisän työilmapiirin, jossa on positiivinen yhdessä tekemisen meininki.

Kesätyöstä eväitä tulevaisuutta varten

Me Lidlissä ajattelemme, että kaikki työkokemus on tärkeää. Kesätöissä osoitettua ahkeruutta arvostetaan kaupan alan lisäksi millä tahansa alalla. Tarjoamissamme tehtävissä opit myös asiakkaiden ja tavaran taitavaa käsittelyä sekä tärkeitä yhteistyötaitoja.

Kesätyöntekijät mahdollistavat toiminnan sujumisen myös loma-aikana

Kesätyöntekijämme ovat tärkeä osa yrityksemme toimintaa, menestystämme luovia sankareita. Tämän vuoksi palkkaamme kesäksi joukkoomme ahkeria tiimipelaajia, joilla on positiivinen asenne töitä kohtaan, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan.

Miten haen?

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelun haku on auki 26.3.–9.4.2019. Löydät hakuilmoitukset urasivujemme Avoimet työpaikat –osiosta. Hae sinua kiinnostavaan toimipisteeseen täyttämällä kyseisen ilmoituksen alta avautuva sähköinen työnhakulomake ja vakuuta meidät miksi juuri sinä olisit meille sopiva kesäharjoittelija!