Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu Kirjaudu Kirjanmerkki Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Kesärekry jäätelöannos

Kesätyö 2020

Ansaitset työpaikaltasi parasta

Monet asiat elämässä maistuvat erityisen makeilta, kun niiden eteen on tehnyt töitä. Niin kuin se päivä, kun ansaitset ensimmäisen palkkasi. Tai se tunne, kun saat kiitosta hyvin hoidetusta tehtävästä. Me Lidlissä haluamme tehdä töitä sen eteen, että olemme kaupan alan iloisin ja inspiroivin työpaikka, joka kantaa vastuuta ihmisistä ja yhteiskunnasta. Haluamme ansaita sinut kesätyöntekijäksemme.

Nämä asiat lupaamme, jos päädyt meille kesätöihin:

  • Sinua odottaa huumorintajuinen ja mukava työyhteisö, jossa saat olla oma itsesi.
  • Saat työhösi kattavan perehdytyksen, joten kaikkea ei tarvitse hallita heti kättelyssä.
  • Maksamme työstäsi kunnon korvauksen – vaikka Lidlin tuotteet ovat edullisia, se ei tarkoita, että pihistelisimme palkoissa.
  • Koska välittäminen ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja, lahjoitamme 10 euroa valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.
Itse ansaitut asiat maistuvat makeimmilta.

Palkkaamme satoja kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea

Ensi kesänä tarjoamme yhteensä satoja kesätyöpaikkoja kaikkiin myymälöihimme eri puolille Suomea, kolmeen jakelukeskukseemme sekä pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun.

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Olemme reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta kaupan alalta, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen, viihtyisän työilmapiirin ja mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Tienaa timanttisessa porukassa.

Kesätyöntekijät, menestyksemme mahdollistajat

Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa toimintaamme: sinun ansiostasi hommat sujuvat myös loma-aikana. Tämän vuoksi etsimme ahkeria joukkuepelaajia, joilla on positiivinen työasenne, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Lopulta asenne ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiosta tehdä kanssamme töitä.

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Mies täyttää työhakemusta.

Hae meille kesäksi töihin

Hakiessasi meille kesätöihin, täytäthän rekrytointijärjestelmämme jokaiseen kohtaan pyydettävät tiedot. Muistathan myös liittää hakemukseesi hakemuskirjeen sekä ansioluettelon. Kun hakemuksesi on valmis ja lähetät sen meille, saat sähköpostiisi automaattisen saapumisilmoituksen. Se vahvistaa, että olemme ottaneet hakemuksesi vastaan.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi kuvakaappausten kera, niin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme!
Myymäläesimiehet haastattelevat työnhakijaa

Tutustutaan toisiimme haastattelussa!

Järjestämme työhaastattelut helmikuun aikana. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Nainen juo kahvia.

Pääsenkö työhaastatteluun?

Soitamme kaikille, jotka kutsumme työhaastatteluun. Jos et tule valituksi haastatteluun, lähetämme siitä tiedon sähköpostilla. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Esimies opastaa myyjää kassalla

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä haastattelun jälkeen prosessin etenemisestä. Mikäli sinut valitaan tehtävään, sovimme kanssasi vielä erikseen käytännön asioista, kuten työsopimuksen allekirjoitusajankohdasta. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan. Mahtavaa saada sinusta uusi työkaveri iloiseen joukkoomme!

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!
Apulaismyymäläpäällikkö tilaamassa

Andreas, varastotyöntekijä

"Pääsen haastamaan itseäni joka päivä."

"Koska työ on hyvin fyysistä, kunto kehittyy koko ajan. Tykkään siitä, ettei tarvitse istua paikallaan vaan voin olla koko ajan fyysisesti aktiivinen."

Varastotyöntekijä trukissa