Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu Kirjaudu Kirjanmerkki
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Vuoropäällikkö auttaa myyjää kassalla

Kesätyö 2021

Kesä Lidlissä

Kohta on taas se aika vuodesta, kun voit hakea meille kesätöihin. Palkkaamme kesäksi 2021 satoja kesätyöntekijöitä ympäri Suomea myymälöihimme, kolmeen jakelukeskukseemme sekä Espoon pääkonttorillemme.

Kesätyöhakumme käynnistyy heti joulunpyhien jälkeen, tammikuun alussa. Silloin löydät kaikki avoimet työpaikkamme täältä.

Toivottavasti nähdään ensi kesänä!

Varastotyöntekijä

Palkkaamme satoja kesätyöntekijöitä eri puolille Suomea

Ensi kesänä tarjoamme yhteensä satoja kesätyöpaikkoja myymälöihimme eri puolille Suomea, kolmeen jakelukeskukseemme sekä pääkonttorillemme Espoon Niittykumpuun.

Olemme jälleen mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Olemme reilu työpaikka! Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä, arvokasta työkokemusta kaupan alalta, kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen, viihtyisän työilmapiirin ja mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä.

Myyjät kahvitauolla

Kesätyöntekijät, menestyksemme mahdollistajat

Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa toimintaamme: sinun ansiostasi hommat sujuvat myös loma-aikana. Tämän vuoksi etsimme ahkeria joukkuepelaajia, joilla on positiivinen työasenne, iloista asiakaspalvelualttiutta ja aitoa innostusta yritystämme kohtaan. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä. Lopulta asenne ratkaisee, sillä se kertoo motivaatiosta tehdä kanssamme töitä.

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Mies täyttää työhakemusta.

Hae meille kesäksi töihin

Hakiessasi meille kesätöihin, täytäthän rekrytointijärjestelmämme jokaiseen kohtaan pyydettävät tiedot. Muistathan myös liittää hakemukseesi hakemuskirjeen sekä ansioluettelon. Kun hakemuksesi on valmis ja lähetät sen meille, saat sähköpostiisi automaattisen saapumisilmoituksen. Se vahvistaa, että olemme ottaneet hakemuksesi vastaan.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi kuvakaappausten kera, niin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme!
Nainen juo kahvia.

Pääsenkö työhaastatteluun?

Soitamme kaikille, jotka kutsumme työhaastatteluun. Jos et tule valituksi haastatteluun, lähetämme siitä tiedon sähköpostilla. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Myymäläesimiehet haastattelevat työnhakijaa

Tutustutaan toisiimme haastattelussa!

Järjestämme työhaastattelut helmikuun aikana. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Esimies opastaa myyjää kassalla

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä haastattelun jälkeen prosessin etenemisestä. Mikäli sinut valitaan tehtävään, sovimme kanssasi vielä erikseen käytännön asioista, kuten työsopimuksen allekirjoitusajankohdasta. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan. Mahtavaa saada sinusta uusi työkaveri iloiseen joukkoomme!

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!
Apulaismyymäläpäällikkö tilaamassa

Andreas, varastotyöntekijä

"Pääsen haastamaan itseäni joka päivä."

"Koska työ on hyvin fyysistä, kunto kehittyy koko ajan. Tykkään siitä, ettei tarvitse istua paikallaan vaan voin olla koko ajan fyysisesti aktiivinen."

Varastotyöntekijä trukissa