Iloinen, inspiroiva ja rohkea työpaikka
Kirjaudu
Kirjanmerkki

Voisitko sinä olla seuraava lidliläinen?

Tutustu monipuolisiin uramahdollisuuksiimme ja löydä sinua kiinnostava tehtävä.

Etsi työpaikkoja
Etsi työpaikkoja
Kesätyö 2021 Ryhdy Lidl-vaikuttajaksi

Kesätyö 2021

Ryhdy Lidl-vaikuttajaksi – jaossa 1 000 kesätyöpaikkaa

Jaossa on noin tuhat kesätyöpaikkaa myymälöihimme, jakelukeskuksiimme ja pääkonttorillemme.

Lidlin kesätyöntekijänä olet automaattisesti myös vaikuttaja. Vaikutat oman lompakkosi paksuuteen, työporukkasi ilmapiiriin ja asiakkaidemme arjen sujuvuuteen.

Lisäksi valjastamme kaikkien kesätyöläistemme joukosta erikseen vielä 30 halukasta henkilöä Lidlin kesän 2021 somevaikuttajiksi. Oman työn ohessa, mutta luonnollisesti pientä lisäpalkkiota vastaan. Sopivimmat somevaikuttajat valitaan kesätyöntekijöiden joukosta kesän kynnyksellä.

Kesätyö 2021 Vaikuta asiakkaiden arjen sujuvuuteen

Vaikuta asiakkaidemme arjen sujuvuuteen

Jokainen kesätyöntekijämme vaikuttaa siihen, että olemme asiakkaiden ykkösvalinta. Me lidliläiset teemme asiakkaidemme arjesta sujuvampaa ja yllätyksellisempää. Meiltä asiakkaamme voivat ostaa Suomen edullisimman ostoskorin, joka on täynnä laadukkaita ja vastuullisia tuotteita – ja tietenkinkin niitä yllätyksiä, jotka tuovat arkeen väriä ja iloa.

Vaikuta työpaikkasi ilmapiiriin

Vaikuta työporukkasi ilmapiiriin

Lidliläisten mielestä parasta heidän työssään on työpaikan hyvä ilmapiiri. Lisäksi jopa 80 prosenttia lidliläisistä on sitä mieltä, että heillä on hyvä esimies. Kesätyöntekijänä pääset myös vaikuttamaan siihen, että työpaikalla on hyvä fiilis, kuten naurua, tsemppaamista ja yhteistyötä. Näin pystymme palvelemaan myös asiakkaitamme entistä paremmin.

Kesätyö 2021 Vaikuta lompakkosi paksuuteen

Vaikuta lompakkosi paksuuteen

Maksamme kesämyyjillemme TES-palkan päälle Lidl-lisää sekä varastotyöntekijöille logistiikkalisää ja suoritepalkkiota. Kaupan alan työehtosopimuksessa (TES) lidliläiset kuuluvat palkkaluokkaan B.

Esimerkiksi jos teet kesämyyjänä 20 tuntia töitä viikoittain, voit tienata noin 1 200 € kuukaudessa. Jos olet varastotyöntekijä ja teet 30 tuntia töitä viikoittain, tilillesi ropsahtaa noin 1 800 € joka kuukausi sekä suoritepalkkiota työsi tuloksista. Nämä esimerkkipalkat sisältävät myyjille kuuluvan Lidl-lisän ja varastotyöntekijöiden logistiikkalisän. Kokoaikaisissa toimistotöissä saat palkkaa 2 000 euroa kuukaudessa.

Jaossa myös 30 erikoispestiä kesäksi

Lisäksi valjastamme kaikkien kesätyöntekijöidemme joukosta erikseen vielä 30 halukasta henkilöä Lidlin kesän 2021 somevaikuttajiksi. Tämä työ tapahtuu työajalla tuntipalkan rullatessa, mutta maksamme siitä myös pientä ekstraa.

Sopivimmat 30 somevaikuttajaa valitaan kesän kynnyksellä jo aiemmin rekrytoitujen tuhannen kesätyöntekijän joukosta. Palkkiona työajalla tehdystä sometyöstä lisäämme 150 euroa ekstraa kesän viimeiseen palkkakuittiin. Somevaikuttajat tienaavat työajaltaan myös normaalia tuntipalkkaa ja sen päälle Lidl-lisää.

Somevaikuttajat tuottavat sisältöä omiin somekanaviinsa kesätyöstään Lidlissä. He tekevät muutaman postauksen kuukaudessa pääosin heinäkuun ja elokuun aikana. Pesti on siis pieni lisä kesätyöntekijämme monipuoliseen arkeen.

Kuulet lisää somevaikuttajien hausta ja tehtävästä, jos sinut valitaan kesätyöntekijäksemme. Tärkeintä meille on löytää kesätyöntekijöitä, joiden sydän sykkii asiakkaiden ilahduttamiselle arjessa.

Kesätyöntekijät kertovat

Sitoutuminen
Työilmapiiri

"Aivan ihana työyhteisö"

”Lidlissä, jossa olin töissä, on aivan ihana työyhteisö. Työn lomassa vitsaillaan mikkeihin, ja joskus kuuluu lauluakin korvanapista." -Kesätyöntekijä, 2020
Idea
Kehittyminen

”Paljon uusia asioita olen oppinut”

”Meidän myymälässämme on aivan mahtava porukka koossa! Kesätyökokemukseni on ollut todella hyvä. Paljon uusia asioita olen oppinut, kokenut haasteita ja selättänyt ne!” -Kesätyöntekijä, 2020
icon people equal
Yhdenvertaisuus

”On voinut olla oma itsensä”

”Työporukkamme on ollut todella huippu. On voinut olla oma itsensä, työpaikalla vallitsee hyvä tekemisen meininki ja kaikilla on myös ollut pilkettä silmäkulmassa. Kaikkien kanssa on voinut jutella ja kaikilta on saanut apua tarpeen vaatiessa.” -Kesätyöntekijä, 2020
Vastuullinen kesäduuni

Lidl on vastuullinen kesäduuni

Meille on tärkeää olla reilu työpaikka ja olemmekin sitoutuneet vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pidämme huolta työnhakijoista, tarjoamme hyvän perehdytyksen ja monipuolista kesätyötä sekä meillä jokainen voi olla oma itsensä ja kaikki ovat samanarvoisia. Lue lisää täällä.

Näin matkasi kesätyöntekijäksemme etenee

Hae meille kesäksi töihin

Hakiessasi meille kesätöihin, täytäthän rekrytointijärjestelmämme jokaiseen kohtaan pyydettävät tiedot. Muistathan myös liittää hakemukseesi hakemuskirjeen sekä ansioluettelon. Kun hakemuksesi on valmis ja lähetät sen meille, saat sähköpostiisi automaattisen saapumisilmoituksen. Se vahvistaa, että olemme ottaneet hakemuksesi vastaan.

Tarvitsetko apua hakemuksen lähettämisessä?

Etkö saa hakemustasi lähetettyä? Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytuki@lidl.fi. Kerro kohtaamastasi haasteesta mahdollisimman selkeästi kuvakaappausten kera, niin pääsemme ratkomaan ongelmaasi sutjakkaasti.

Kurkkaa työnhakuvinkkimme!

Työhaastattelu kutsuu

Soitamme henkilökohtaisesti kaikille, jotka kutsumme työhaastatteluun. Jos et tule valituksi haastatteluun, lähetämme siitä tiedon sähköpostilla. Ilmoitamme jatkosta kaikille hakeneille kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä.

Tutustutaan toisiimme haastattelussa

Järjestämme työhaastattelut helmikuun aikana. Odotamme jo innolla, että pääsemme tutustumaan sinuun paremmin!

Oletko uusi kesätyökaverimme?

Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä haastattelun jälkeen prosessin etenemisestä. Mikäli sinut valitaan tehtävään, sovimme kanssasi vielä erikseen käytännön asioista, kuten työsopimuksen allekirjoitusajankohdasta. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan. Mahtavaa saada sinusta uusi työkaveri iloiseen joukkoomme!

Vinkkejä työnhakuun

Askarruttaako jokin työnhakuun liittyvä asia? Mietitkö, millainen on hyvä hakemus? Mitä CV:ssä kannattaa mainita?

Kurkkaa vinkkimme!
Apulaismyymäläpäällikkö tilaamassa

Andreas, varastotyöntekijä

"Pääsen haastamaan itseäni joka päivä."

"Koska työ on hyvin fyysistä, kunto kehittyy koko ajan. Tykkään siitä, ettei tarvitse istua paikallaan vaan voin olla koko ajan fyysisesti aktiivinen."

Varastotyöntekijä trukissa